bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення конкурсу з розробки Посібника для запуску та підтримки стартапів на території технопарку
07.01.2024

Запит на цінову пропозицію на проведення конкурсної закупівлі №10

 

ВГО «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ЦЕНТРІВ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ» в межах грантового проєкту «Програма сталої трансформації міста Миколаєва для переходу до блакитної економіки», грантова угода № M4EG- PD-LVGA-2023-01, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН, оголошує конкурс із закупівлі послуг із закупівлі розробки Посібника для запуску та підтримки стартапів на території технопарку

 

Дата оголошення про конкурс: 08.01.2024р.

Термін подання конкурсних пропозицій: 19.01.2024р.

Предметом закупівлі є послуга з розробки Посібника для запуску та підтримки стартапів на території технопарку.

Докладні вимоги до предмету закупівлі наведені у Технічному завданні до конкурсної закупівлі №10

Строк надання послуг: до 29 лютого 2024 року

Умови оплати: тільки післяплата після підписання акту виконаних робіт обома сторонами та наявного повного звітного пакету документів.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Робота може бути виконана безпосередньо одним виконавцем, що задовольняє всім висунутим умовам, так і компанією, яка має досвід надання аналогічних послуг на ринку.

 

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком;
  4. Заповнена форма «Додаток_1_Перелік_контактів_партнерів» та надати перелік партнерів, що можуть надати вам рекомендації (не менше трьох контактів);
  5. Документи чи/та матеріали, які є підтвердженням необхідного досвіду та кваліфікації, а саме: резюме, сертифікати/дипломи, портфоліо (аналогічний/споріднений керівний документ (посібник), договори на надання аналогічних послуг, рекомендаційні листи із зазначенням виконання аналогічних послуг/контакти для отримання таких рекомендацій, тощо – не менше трьох);
  6. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

 Істотні критерії (умови) оцінювання комерційних пропозицій:

 

  1. Відповідність запропонованих послуг висунутим вимогам у технічному завданні
  2. Наявність аналогічного (релевантного) досвіду роботи не менше 3 років;
  3. Ціна.

Конкурсні процедури

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected]

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього конкурсного оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу [email protected] з темою листа «Конкурс №10» до 19.01.2024 року.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 25.01.2024.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

Контактна особа: Олександр Попов, телефон (097) 9412751

Контакти

  • Олександр Попов
  • (097) 9412751

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.