bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсне оголошенняіз закупівлі послуг навчального курсу відеооператорів
10.01.2024

Оголошенняпро проведення відкритого конкурсу із закупівлі послуг навчального курсу відеооператорів

 

ГО ««Дій-Я-Ти»» в межах грантового проєкту ««Перекваліфікація військових, отримавших інвалідність внаслідок війни. Управління цивільними дронами.», що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг навчального курсу відеооператорів.

Дата оголошення про конкурс: 11.01.2024

Термін подання конкурсних пропозицій: 27.01.2024

Предметом закупівлі є послуги навчального курсу відеооператорів.  Очікується, що учасники навчання отримають базові технічні знання, такі як робота з камерами, використання основних програм монтажу відео, розуміння світла та звуку. 

Строк надання товарів/ послуг: протягом 60 днів від дати підписання Договору. Надання послуг за адресою: Львівська обл. Червоноградський район, м. Червоноград. вул. Стуса,3

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус

  3. Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком (додається);

  4. Оригінал Рахунка-фактури

  5. Зразок договору поставки товару

 Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення

  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора

  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Конкурсні процедури

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою

 до 26.01.2024 року.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього конкурсного оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected], [email protected]з темою листа «Вікритий конкурс RPP/2023/12/10/PPP ГО «Дій-Я-Ти» до 27.01.2024 року, 18:00, а також/або у письмовій формі із зазначенням “Відкритий конкурс: закупівля послуг навчального курсу відеооператорів” за адресою:вул. Будівельна, 6/6, м.Червоноград, Львівська обл., Україна, 80100 у строк до 27.01.2024 року.  Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18.00 години 27.01.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором конкурсу після фінансової та технічної оцінки запропонованих конкурсних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному конкурсному оголошенні, але не пізніше 29.01.2024 року.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим конкурсним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

  • Софія 0930155773

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.