bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розширення професiйних горизонтів разом з Save the Children
28.01.2024

Діти та підлітки завжди були в пріоритеті діяльності ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Тому після деокупації ми відновили діяльність в громадах та продовжили працювати у сфері захисту дітей. Нашим стратегічним партнером в цьому напрямку з липня 2023р. є міжнародна організація Save the Children, яка працює в більше, ніж 120 країнах світу. Завдяки співпраці з командою Save the Children та завдяки підтримці ЄС нам вдалося значно розширити географію діяльності у сфері захисту дітей, підвищити компетенції наших фахівців, опанувати нові підходи та практики, такі як “Позитивне батьківство”, Team Up, HEART, “Я підтримую друзів” тощо. Обмін досвідом, знайомство з досвідченими громадськими організаціями та мережування - ще один плюс, який ми отримали від партнерства з Save the Children.

Так, щорічно Save the Children організовують великий захід-форум для своїх партнерів. У цьому році, 16-17 січня, у Києві на мережевому заході для партнерів нашу організацію представила Інна Корміленко. Нашій команді дуже приємно, що нашу роботу та колосальні зусилля високо оцінили в Save the Children та включили ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” до переліку стратегічних партнерів.

За два дні перебування у Києві підвели підсумки 2023 року. Організації обговорили складнощі під час реалізації власних проєктів у своїх регіонах. Це складна безпекова ситуація в громадах, погані дороги, відсутність транспорту та водіїв для роботи мобільних бригад, відсутність укриттів, де можна проводити заходи для дітей та дорослих в безпечних умовах, евакуація та міграція родин з дітьми.

На зустрічі багато говорили про те, що разом така велика кількість громадських організацій - це потужна сила. Об’єднання зусиль у кризових ситуаціях може принести великі результати у роботі. Генерували нові ідеї для проєктів, які б були цікаві та корисні дітям.

Другий день зустрічі був повністю присвячений обміну досвідом між представниками різних громадських організацій. Вчилися залучати селебріті до збору коштів, як розбудовувати ефективну команду із залученням волонтерів, як переорієнтувати та адаптувати програми у випадку кризи тощо.

Поточна співпраця з Міжнародною організацією Save the Children триватиме до кінця березня 2024 року і найближчі місяці обіцяють бути дуже насиченими різного виду активностями, тому ми продовжуємо підтримувати дітей та батьків, сприяти їх розвитку та ментальному відновленню. Слідкуйте за нашими оголошеннями та долучайтеся до наших заходів!

Контакти

  • 0505737608

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.