bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю розробки стратегічного та операційного планів діяльності ГО «Сильні громади»
06.02.2024

Результати послуг: 

  1. Стратегічний план діяльності організації на 2024 – 2027 роки;
  2. Операційний план діяльності організації на 2024 – 2025 роки.

Перелік послуг: 

  1. Підготовка, розробка та представлення на узгодження Замовнику методики стратегічної офлайн сесії.
  2. Проведення (фасилітація) дводенної стратегічної сесії (протягом 2 днів поспіль) у м. Києві.
  3. Надання онлайн-консультацій Замовнику, пов’язаних із розробкою:
  • стратегічного плану діяльності організації на 2024 – 2027 роки — 8 годин;
  • операційного плану діяльності організації на 2024 – 2025 роки — 8 годин.
  1. Підготовка та надання Замовнику готового цілісного документу — стратегічного плану діяльності організації на 2024 – 2027 роки.
  2. Підготовка та надання Замовнику готового цілісного документу — операційного плану діяльності організації на 2024 – 2025 роки.

Орієнтовний період проведення стратегічної сесії: 3-4 тиждень лютого 2024 року.

Орієнтовний період надання усього обсягу послуг: до 30 березня 2024 року

Розрахунки та умови оплати: розрахунки відбуватимуться в національній валюті України, шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок надавача послуг. Оплата здійснюється у формі 100% післяплати. 

Замовник є неприбутковою організацією, яка не є платником податку ПДВ  та проводить цю закупівлю для здійснення статутної діяльності, що не має на меті отримання прибутку. 

Перелік документів для участі у конкурсі:

  1. Інформація про підтверджений досвід роботи з фасилітації (модерації) розробки стратегічних та операційних планів діяльності для громадських організацій не менше трьох років: рекомендаційні листи, та/або інша інформація (резюме) у довільній формі, яка підтверджує успішний досвід роботи з іншими замовниками; 
  2. Сертифікати або інші документи, які підтверджують навички та кваліфікацію. 
  3. Резюме (СV) конкретного експерта (експертів) з описом попереднього досвіду роботи у визначеній сфері.
  4. Цінова пропозиція на участь, підписана уповноваженим представником учасника та печаткою (у випадку якщо учасник працює з печаткою) згідно зі зразком, який є у вкладенні до цього оголошення. 
  5. Для юридичних осіб:
  • копії сторінок статуту (в чинній редакції)  – першої, сторінки з видами діяльності й сторінки про повноваження керівника;
  • копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • витяг з реєстру платників податку на додану вартість або єдиного податку (приймаються в тому числі витяги з відкритих джерел та особистого кабінету платника податків);
  1. Для фізичних осіб-підприємців:
  • копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • витяг з реєстру платників податку на додану вартість або єдиного податку (приймаються в тому числі витяги з відкритих джерел та особистого кабінету платника податків);

Всі копії будь-яких документів, що включаються до  пропозиції, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи (в разі, якщо останній працює з використанням печатки).

Учасники подають свої цінові пропозиції на електронну пошту [email protected] з темою листа “Пропозиція: Розробка стратегічного та операційного планів діяльності ГО “Сильні громади”. 

Термін подання пропозицій – до 12 лютого 2024 року, протягом якого учасники мають право ставити свої запитання на вищезазначену електронну пошту, або за номером телефону: +380505873826.  

Після завершення терміну подання пропозицій протягом 3 робочих днів, з 13 по 15 лютого 2024 року, здійснюється період уточнень під час якого ГО “Сильні громади” планує провести співбесіди з учасниками в онлайн форматі в узгоджений час.

Про результати розгляду пропозицій учасники будуть повідомлені не пізніше 5 робочих днів з моменту завершення строку періоду уточнень. 

При надсиланні документів ви даєте згоду ГО “Сильні громади” на обробку та збереження ваших персональних даних.

Сильні громади” – громадська організація, що працює в України з 2015 року, спрямовуючи свої зусилля на активізацію та залучення громадян до участі у прийнятті рішень на місцевому та регіональному рівнях, просування національних реформ та ефективність місцевого розвитку.  

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну працює також у напряму надання благодійної допомоги населенню Донецької та Луганської областей.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.