bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виконання робіт для проєкту Українського кластерного альянсу - конкурс продовжено!
09.02.2024

Шановний учасник!

Український кластерний альянс (далі – УКА) продовжує оголошений конкурсний відбір на надання послуг із залучення українських кластерів та їх учасників до заходів з інтернаціоналізації, які проводяться на рівні Європейської платформи кластерної колаборації (ЕССР) та інших мереж, включно з метчмейкінговими зустрічами між кластерами УКА та інших країн в рамках проєкту «Інституційний розвиток Українського Кластерного Альянсу та просування кластерних ініціатив України».

Захід реалізується в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку фінансують Європейський Союз та уряд Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.
Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання проєкту – ГС «Український кластерний альянс».

У доданих файлах дивіться Технічне завдання та форму Пропозиції щодо ціни.
Якщо Вас зацікавила наша конкурсна пропозиція, просимо заповнити бланк Пропозиції щодо ціни (додається в ТЗ) до конкурсу та надати необхідний пакет документів згідно вимогам.

Завантажити можна тут - https://docs.google.com/document/d/1LdAwur5CQTEZGBWL5n1bDND64Qks7y6t/edit?usp=sharing&ouid=101179946240773450296&rtpof=true&sd=true

Усі пропозиції, завірені підписом керівника та печаткою підприємства (за наявності) разом з портфоліо та іншою інформацією про підприємство (ФОП), а також копіями реєстраційних документів, просимо висилати в електронному вигляді на адресу [email protected] до 23:59 “13” лютого 2024 року.

Документи необхідно надсилати на електронну адресу [email protected]  з зазначенням у темі листа «Залучення кластерів та їх учасників до заходів з інтернаціоналізації».

З повагою,
Сильніченков Андрій
Проєктний офіс УКА
тел: +38 095 836 63 68
www.clusters.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.