bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «ОРЖ «Голос Ромні» оголошує тендер на проведення кількісного дослідження потреб ромської громади
26.02.2024

Громадська організація «Об’єднання ромських жінок «ГОЛОС РОМНІ» (далі по тексту Замовник) оголошує тендер на отримання комерційних пропозицій щодо надання послуг соціологічної компанії із проведення кількісного дослідження потреб ромської громади.

Закупівля послуг проводиться в рамках проекту «Розвиток спроможності ромських ГО в Україні», що фінансується фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Результатом тендеру стане відбір юридичної особи або фізичної особи - підприємця (далі по тексту - Виконавець), яка(-ий) буде контрактором та у якого буде закуплено послуги соціологічної компанії із проведення кількісного дослідження потреб ромської громади для 500 респондентів в 5 регіонах України – Запорізька, Дніпропетровська, Одеська, Харьківська та Закарпатська області.

Критерії відбору Виконавця:

  1. досвід у проведенні щонайменше 2 подібних досліджень, орієнтованих на визначення ключових потреб членів громади (надати портфоліо);
  2. юридична особа зареєстрована до 2023 року;
  3. опис методології дослідження на 2 сторінки та детальний потижневий план/програму виконання роботи з прив’язкою до дат, заходів та результатів;
  4. відсутність публічних негативних відгуків щодо виконаних робіт та підписання декларації доброчесності;

Зацікавлені юридичні особи або фізичні особи - підприємці повинні подати:

1.         Комерційну пропозицію з вказанням назви послуг, ціни за конкретний напрям у дослідженні, повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані в електроному вигляді (y форматі PDF), на електронну адресу: [email protected]

2.         Бюджет на весь період дії контракту, у разі укладання. Вартість послуг зазначена у ціновій пропозиції або рахунку-фактурі повинна бути зафіксована на загальний об’єм послуг до 31.03.2024.

3.         Постачальник повинен мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (комерційна пропозиція/рахунок на оплату, реєстраційні документи, тощо).

4.         Якщо учасник тендеру є фізичною особо-підприємцем, просимо надати копії відповідних реєстраційних документів учасника (Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Витягу з реєстрів платників єдиного податку), з відповідними КВЕДами для здійснення необхідних послуг.

5.         Надання рекомендаційних листів, учасниками тендерного відбору – за можливістю.

Кінцева дата подання документів – 29.02.2024.

Додаткові умови щодо закупівлі послуг буде узгоджено з переможцем тендерного відбору.

Контакти

  • Контактна особа: Катерина Гайдук 095-153-16-83
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.