bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на постачальника послуг з розробки дизайну навчальних матеріалів
27.02.2024

Громадська організація “ГО ГЛОБАЛ” в рамках виконанняпрограми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з громадською організацією “ГО ГЛОБАЛ”, оголошує тендер на відбір постачальника послуг з розробки дизайну навчальних матеріалів для програми надолуження освітніх втрат для середньої школи.   

В межах партнерства громадська організація “ГО ГЛОБАЛ” проведе оцінку освітніх втрат та розробить модель їхнього подолання, яка включатиме дієві інструменти ідентифікації та подолання освітніх втрат, програми психічного здоров’я для учнів та вчителів для покращення їхнього емоційного благополуччя та підвищення стійкості до травматичних подій.

Програма надолуження (“Catch-Up”) освітніх втрат для середньої школи - один із компонентів “Мріємо та діємо”, який має на меті реалізувати комплекс заходів  для подолання освітніх втрат через відставання в навчанні, що було спричинене війною, неможливістю ефективного навчання через відключення світла, повітряні тривоги тощо. В результаті буде сформована програма надолуження (“Catch Up”), покликана заповнити прогалини в навчанні учнів з предмету Англійська мова. Програма розрахована на учнів, які пропустили від кількох місяців до одного року навчання. 

Мета тендеру: вибір постачальника для надання послуг з дизайну навчальних матеріалів для надолуження освітніх втрат у середній школі.

В результаті тендеру відібраний постачальник має забезпечити: 

  • Створення концепту дизайну навчальних матеріалів для вчителів та дітей 5-9 класів з 4 предметів (Математика, Українська мова та література, Історія України, Англійська мова)

  • Розробка дизайну та верстка методичних матеріалів для використання планів-конспектів (1 предмет та 1 клас - 100 сторінок). Всього 20 наборів наборів методичних матеріалів

  • Розробка дизайну та верстка планів-конспектів з предметів “Математика”, “Українська мова”, “Історія України “ та “Англійська мова” для 5,6,7,8 та 9 класів, з об’ємом до 150-200 сторінок кожен (у верстку входить візуальна адаптація інтерактивних завдань та квізів тощо). Всього 20 наборів планів конспектів 

  • Розробка дизайну та верстка роздаткових матеріалів для дітей  для кожного предмету та класу  (1 робочий зошит по -  150 сторінок. Всього 20 робочих зошитів)  

Вимоги до учасників:

  • Наявність портфоліо з прикладами попередньо створених матеріалів

  • Ґрунтовне знання типографіки, кольороподілу, композиції та художні навички в ілюстрації

  • Вміння працювати з чітким таймінгом  (розробка матеріалів 1 класу всіх предметів має таймінг в 2 місяці) 

  • Розуміння дитячого сприйняття створених  матеріалів 

Орієнтовні строки надання послуг: лютий 2024 - лютий 2025

Щоб взяти участь у тендері, потрібно надіслати пакет таких документів:

  • Портфоліо, яке містить приклади концепцій дизайну та оформлення матеріалів

  • Резюме 

  • Виконане тестове завдання. 

  • Реєстраційні документи компанії (юридичної особи або ФОП) з зазначенням наявних КВЕДів та системи оподаткування (Організація не працює з ФОП на 1 та 2 групі єдиного податку). До участі допускаються кандидати без діючого ФОП, за умови обов’язкового відкриття перед підписанням договору про співпрацю.

  • Банківські реквізити українською мовою у форматі IBAN.

  • Заповнену та підписану уповноваженою особою тендерну пропозицію (форма додається)

  • Заповнену і підписану уповноваженою особою цінову пропозицію (форма додається)

Будь ласка, надішліть Вашу пропозицію одним із наведених нижче способів до 20:00 год 8 березня 2024 р.

Пропозицію можна подати такими способами: 

  1. Електронною поштою на  [email protected] скан пакет нижче перелічених документів з усіма підписами та темою листа «Тендер. Дизайн освітніх матеріалів»

  2. Особисто принести в головний офіс організації та зареєструвати.

  3. Новою поштою:

Отримувач: Громадська Організація «ГО ГЛОБАЛ»

Представник отримувача: Сокол Яна, +38096 770 45 67

відділення №345 у м.Києві

На конверті або у темі листа вказуйте назву «Тендер. Дизайн освітніх матеріалів»

Після надсилання тендерної пропозиції Новою поштою, зробіть фото ТТН та надішліть її на згадану перед тим електронну пошту. 

Додаток 1. Тендерна пропозиція

Додаток 2. Цінова пропозиція

Додаток 3. Тестове завдання 

У випадку запитань стосовно тендеру прохання адресувати їх на електронну пошту [email protected]

ГО ГЛОБАЛ – освітня фундація, яка займається формуванням соціального інтелекту, творчих та підприємницьких навичок у дітей та молоді України.

Наша мета  - допомогти поколінню Перемоги – дітям та молоді, яка зростає в умовах війни та вже бере участь у допомозі ЗСУ, відновити свої громади та відбудувати повоєнну країну, стати лідерами нової України. Для цього ми працюємо зі школярами, з молоддю, зі вчителями задля того, щоб нести наші цінності через них.

Програма USAID “Мріємо та діємо” спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні. Програма сприяє молодіжним інноваціям і підприємництву, працевлаштуванню і розбудові кар’єри, посиленню участі молоді у прийнятті рішень у громадах та на національному рівні, а також підвищує потенціал української молоді бути рушійною силою толерантності та поваги до різноманітності.

Створюючи сприятливе середовище та відновлюючи доступ до формальної та неформальної освіти, програма підсилює можливості молоді реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

«Мріємо та діємо» творить зміни в Україні з молоддю для молоді. Залучає молодих українців та українок до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, посилює спроможність різних інституцій надавати молоді якісні послуги, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.