bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовження терміну дії тендеру на постачання комп’ютерної техніки до 07 березня 2024 року
06.03.2024

Український кластерний альянс (далі – УКА) продовжує термін дії тендеру на постачання комп’ютерної техніки в рамках проєкту «Інституційний розвиток Українського Кластерного Альянсу та просування кластерних ініціатив України».

Проєкт реалізується в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку фінансують Європейський Союз та уряд Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компаніяDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання проєкту – ГС «Український кластерний альянс».

????Документи необхідно надсилати на електронну адресу [email protected]  до «23:59» 07 березня 2024 року з зазначенням у темі листа «Закупівля комп’ютерної техніки».

 

Технічні вимоги до комп’ютерної техніки та вимоги до тендерних пропозицій знаходяться тут - відкрити
https://drive.google.com/file/d/1PAn82NwvnTD7XYpuUGmLU-rdKpnARe-Z/view?usp=drive_link

Контакти

  • тел: +38 095 836 63 68

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.