bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Термін продовжено! Оголошення про проведення закупівлі послуг з реабілітаційної верхової їзди
25.03.2024

Громадська   організація   «СПІЛКА ПОРАНЕНИХВІЙСЬКОВИХ УКРАЇНИ «МІЦНІ 300» оголошує тендер на закупівлю послуг з реабілітаційної верхової їзди та соціальної реабілітації за методом іпотерапії в рамках проєкту «Іпотерапія для ветеранів та поранених». Цей проєкт втілюється за підтримки Програми реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

 

Дата оголошення про тендер: 18 березня 2024 року.

 

Термін подання тендерних пропозицій: 29 березня 2024 року до 18.00 год.(включно).

 

Дата оголошення переможця: 01 квітня 2024 року.

 

  1. 1.       Інформація про предмет закупівлі

Найменування предмета закупівлі:  85320000-8 - Соціальні послуги

1.1.  Послуги щодо проведення занять військових з інвалідністю з лікувальної верхової їзди та соціальної реабілітації за методом іпотерапії.

Послуги надаються курсами: 10 занять на одну особу, проведення занять відбувається за погодженням з замовником за день до проведення заняття, мінімум 2 рази на тиждень, 6-7 осіб за одне відвідування, орієнтований час  заняття 2 години 00 хв.

Кількість послуг: 300 сеансів

1.2.  Місце надання послуги -  в межах міста Києва, на території виконавця.

1.3.  Строк надання послуг: з квітня по червень 2014 р.

1.4.  Умови розрахунків – оплата за послуги здійснюється шляхом оплати за фактично отримані послуги згідно накладної протягом 10 (десяти) банківських днів. Оплата послуг виконується згідно ст.49 бюджетного кодексу України. У разі затримки фінансування розрахунки за надані послуги здійснюються на протязі 10-ти банківських днів з дня отримання Замовником грантових коштів на свій банківський рахунок.

 

  1. 2.       Вимоги до кваліфікації учасників та спосіб їх підтвердження.

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї пропозиції наступні документи:

-              довідку, виписку або витяг Державної реєстраційної служби України з єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців;

-              документи, що підтверджують повноваження особи на укладення договору;

-              завірену підписом та печаткою учасника довідку, яка містить контактні дані компанії-учасника (з зазначенням реквізитів учасника: назви, коду ЄДРПОУ, розрахункових реквізитів учасника, місцезнаходження, поштової адреси, телефону, електронної адреси; відомостей про контактну особу (прізвище, ім’я, по-батькові, посада, контактний телефон.);

-              учасник повинен забезпечити проведення сеансів з лікувальної верхової їзди та соціальної реабілітації за методом іпотерапії, з залученням інструкторів з верхової їзди, які мають відповідні сертифікати про проходження навчання та атестації не пізніше 2019 року, за програмою « Іпотерапія в реабілітації хворих».

 

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  • Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення.
  • Практичний досвід реалізації проєкту з ветеранами.
  • Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.
  • Якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора.
  • Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг.
  • Наявність критого манежу.
  • Наявність кваліфікованого персоналу.
  • Спеціально підготовлені коні з досвідом роботи в іпотерапії
  • Наявність сайту та соціальних мереж які підтвержують роботу в іпотерапії не меньш ніж 5 років

 

3. Інша інформація:

3.1.Учасник, якого визнано переможцем закупівлі, протягом двох робочих днів з моменту оприлюднення відповідної інформації особисто надає замовнику в паперовому вигляді за підписом та печаткою учасника наступні документи:

-    Договір купівлі-продажу; сертифікати проходження навчання 2017 – 2019 рік;

  • копії документів, що підтверджують відповідність вимогам до кваліфікації учасників (відповідно до п. 2 Вимог);
  • копія статуту (або іншого установчого документу), (за наявності);
  • копію документу (за наявності), що підтверджує правомочність на укладення договору про закупівлю (копія виписки з протоколу засновників, або копія наказу про призначення, або довіреності, тощо);

 

3.2. За результатами здійснення закупівель укладається договір протягом 3-х робочих днів  з моменту оприлюднення інформації про призначення переможця.

Тендерні процедури:

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності)

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресу  [email protected] або за тел: +38(066)-131-08-96  до 18:00 год.  29 березня 2024 року

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Електронна версія документів має бути надіслана на пошту: [email protected] з темою листа – «Відкритий тендер з закупівлі послуг з реабілітаційної верхової їзди та соціальної реабілітації за методом іпотерапії».

 

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18:00 год.  29 березня 2024 року розгляду не підлягатимуть. Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf чи *word. Копії документів, що додаються до пропозиції повинні бути у форматі [1].pdf чи *word і не містити вірусів чи пошкоджень.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 01 квітня 2024 року.



[1] * -ціна включає в себе усі податки та збори, які сплачує постачальник, окрім ПДВ. Оскільки укладення договору буде здійснене в рамках проекту міжнародної технічної допомоги, який зареєстрований в Міністерстві економіки, тому оплата ПДВ неможлива.

Контакти

  • +38(066)-131-08-96

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.