bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з надання послуг поточного ремонту 16 цифрових освітніх центрів
26.03.2024

Шановні партнери, запрошуємо взяти участь у тендері.

Організатор тендеру: ГО “Асоціація інноваційної та цифрової освіти” в рамках проєкту “Створення Цифрових освітніх центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з ПЗПСП для дітей та молоді”.

Громадська організація «Асоціація інноваційної та цифрової освіти», Організатор Тендеру (далі - Замовник), впроваджує в Україні Проєкт за № UKR/PCA2023202/PD2023315 «Створення Цифрових освітніх центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з ПЗПСП для дітей та молоді» в 3 областях України (Одеська, Миколаївська, Херсонська в пріоритетних громадах).

В рамках цього проєкту Громадська організація «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» оголошує тендер на закупівлю послуг з поточного ремонту 16 (шістнадцяти) цифрових освітніх центрів в 3 областях України (Одеська, Миколаївська, Херсонська в пріоритетних громадах).

Предмет закупівлі:  Надання послуг з поточного ремонту  16 цифрових освітніх центрів

Об`єм робіт:

1)           проведення виїзних оглядів приміщень в кожному з 16 цифрових освітніх центрів в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях в пріоритетних громадах,

2)           складання кошторисної документації (ремонтні роботи та матеріали окремо) по кожному приміщенню;

3)           проведення поточного ремонту 16 приміщень*;

4)           закупівля та доставка обладнання та матеріалів для облаштування приміщень відповідно до рекомендацій ЮНІСЕФ щодо оформлення цифрових освітніх центрів.

*       Під поточним ремонтом розуміється комплекс ремонтно-будівельних робіт з метою відновлення її конструкцій та систем інженерного обладнання, а також підтримання експлуатаційних якостей, не пов’язаних зі зміною основних техніко-економічних показників.

 

Технічні вимоги до пропозиції щодо надання послуг з поточного ремонту  16 цифрових освітніх центрів викладені у  Додатку 1 «Специфікація», який є невід’ємним додатком до цього оголошення.

Кінцева дата  для подання пропозицій           07 квітня 2024 року 00:00

Посилання на тендерну документацію:  https://drive.google.com/drive/folders/12V86lpHe6O8TK5tQmVcBsxDgakyDWgjc?usp=sharing

Контактна особа: Марія Богуслав, тел.  0503878026, електронна пошта  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.