bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний посібник «Огляд програм ЄС, доступних для заявників з України»
26.03.2024

Аналітичний посібник «Огляд програм ЄС, доступних для заявників з України» був сторвений провідними експертами та практиками галузі у межах програми «Відновлення і стійкість» Фонду Східна Європа. У ньому ви знайдете актуальні програми Європейського Союзу, які вже відкриті для України, та практичні рекомендації щодо підготовки документації для отримання фінансування.

 

Головна мета посібника – допомогти громадськості, місцевим і регіональним управлінцям залучати кошти та ефективно втілювати проєкти для відновлення і стійкості України.

Документ охоплює широкий спектр програм, включаючи секторальні програми ЄС, програми міжрегіональної, транскордонної та транснаціональної співпраці та нові фінансові інструменти, спеціально розроблені для підтримки України.

Також у посібнику розглядаються особливості підготовки проєктних заявок та надаються рекомендації з пошуку актуальних конкурсів для залучення фінансування.

Авторами видання є кандидат психологічних наук, експерт у сфері місцевого та регіонального розвитку Мирослав Кошелюк та докторка філософії з європейських студій та соціології Лаура Трофін.

Посібник доступний безкоштовно на сайті Фонду Східна Європа – https://cutt.ly/Pw9sXXAd.

Завантажуйте, ознайомлюйтесь та використовуйте можливості по-максимуму!

Посібник «Огляд програм ЄС, доступних для заявників з України» створений у межах програми «Відновлення і стійкість», яка реалізується Фондом Східна Європа коштом Федерального уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.