bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на створення телевізійного продукту про територіальні громади в Україні
02.04.2024

Громадська Організація «Український Кризовий Медіа-Центр» у межах Програми «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE), яка виконується Американсько-українсько-польським консорціумом під управлінням міжнародної організації Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує відкритий тендер на створення (виробництво) телевізійного продукту про територіальні громади в Україні для широкої авдиторії/глядачів.

Дата оголошення про тендер: 02 квітня 2024 року.

Термін для подання учасниками уточнюючих запитань: 23 квітня 2024 року.

Термін подання тендерних пропозицій: 02 травня 2024 року.

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою: [email protected] до 23 квітня 2024 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/виконання робіт та передачі результату послуг/робіт Організатору тендеру.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, на бланку учасника, підписані уповноваженою особою (керівником) учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником Організатору тендеру до 02 травня 2024 року на електронну адресу: [email protected] із зазначенням у темі електронного листа “Відкритий тендер: виробництво телевізійного  продукту про громади”, а також у письмовій паперовій формі за адресою: 04071, м. Київ, вул. Набережно-Лугова, будинок 3, група приміщень 2, в літ. А, у строк до 02 травня 2024 року.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23-00 02 травня 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться Організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 09 травня 2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Контактна особа: Ганна Коломієць, телефон: +38 095 234 6586.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.