bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс (тендер) на закупівлю вуличного LED-екрану (кабінетна система)
12.04.2024

Громадська організація “Спільнота Мистецького арсеналу” (далі ГО “Спільнота МА”), в рамках проєкту «Сприяння взаємообміну між німецькими та українськими літературними і книжковими секторами» (далі - Проект) за підтримки Уповноваженої Федерального уряду Німеччини з питань культури та медіа та Асоціації німецьких видавців та книготоргівців оголошує відкритий конкурс(тендер) на закупівлю LED - екрану. 

1. В рамках Проекту передбачається закупівля: вуличного повнокольорового LED - екрану (кабінетна система) згідно технічних характеристик, що наведені нижче:

Характеристики

Показники

Розмір

Ширина: 2880мм; Висота:4800мм

Розмір кабінету

Ширина: 960мм; Висота:960мм

Кількість кабінетів

15

Споживча потужність екрану / кабінету

1.8кВт / 0.12кВт

Пікова потужність екрану / кабінету

9кВт / 0.6кВт

Вага екрану / кабінету

± 300 кг / ± 20 кг

Модуль світлодіодний

Р4RGB 80*40 SMD1921 1/16, 4мм

Крок пікселю

не більше 4 мм

Кейси для зберігання

5шт.

Розмір модуля

320*160мм

Режим сканування

1/16

Яскравість

6500кд/м2

Кут перегляду

140º(h) - 140º(v)

Клас захисту модуля

IP65

Температурний режим 

-40ºС+50ºС”

Термін служби

100000 год

Блок живлення (з необхідним запасом потужності не менше 20%)

45 шт

Корпус

сталевий

Контролер

Плеєр – (WI-FI,LAN,HDMI), НD-A6

Формат

AVI, WMV, RMVB, MP4, 3GP, ASF, MPG, FLV, F4V, MKV, MOV, DAT, VOB, TRP, TSWEBM

Відображення

Текст/зображення/Анімація/Час/Аналоговий/годинник/ ВІДЕО

Монтаж/демонтаж

+

Конструкція для монтажу екрану (рампа, кабелі та ін.)

+

Навчання персоналу

+

Умови оплати

70% аванс

Строк поставки

до 29 травня 2024 року

Місце поставки та монтажу

Київ, вул.Лаврська 10-12

Гарантійний термін

не менше 12 міс.

Організатором допускається незначне відхилення технічних характеристик (надання еквіваленту) товару в бік покращення загального співвідношення якісних характеристик екрану

2.  Враховуючи вищенаведене, ГО “Спільнота МА” оголошує конкурс на відбір компанії, яка здійснить поставку та забезпечить надання консультативної підтримки по експлуатації товару, характеристики якого визначено  пунктом 1 цього оголошення,  та запрошує Вас надати цінові пропозиції.

3. Цінова пропозиція компанії має бути оформлена на фірмовому бланку, підписана керівником або іншою уповноваженою особою компанії та скріплена печаткою, а також має містити інформацію про: 

  • загальну вартість товару,

  • його складових (додаткових) компонентів

  • розширені технічні характеристики

  • контактну інформацію для зв’язку з представником компанії (телефон, email)

  • місцезнаходження компанії

  • умови та строк поставки товару

Додатково до цінової пропозиції, Учасником мають бути надані наступні документи: витяг з ЄДР, статут (у разі наявності), документ, що підтверджує право підпису підпису.

4. За результатами відкритого конкурсу буде відібрано компанію, яка одержить право на укладення договору на постачання LED - екрану. і

5. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть вимогам, вказаним в технічному завданні.

6. Ціна на товар має бути зазначена в гривні та включати в себе всі додаткові витрати пов’язані з доставкою, монтажем та навчанням персоналу Організатора.

7. Цінова пропозиція компанії, що планує поставити товар, а також будь яка додаткова інформація (документи) мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «Закупівля LED - екрану») 

8. Кінцевим терміном для отримання цінових пропозицій Організатором встановлюється: 22 квітня 2024 року, 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

9. Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке відбудеться не пізніше 24 квітня 2024 року. Переможець конкурсу повідомляється впродовж трьох робочих днів з дати засідання конкурсної комісії (тендерного комітету) будь-яким способом (письмово, електронно (email) або телефоном). 

10. ГО “Спільнота МА” залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, власних Політик і Процедур і право припинити процедуру тендеру(конкурсу) та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.

13. Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті www.prostir.ua та www.gurt.org.ua 

 

У випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.