bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Видано правовий путівник для жителів сіл Рівненщини
15.08.2011

У книзі описані особливості функціонування органів влади в Україні, у формі «питання-відповідь» розглянуті ситуації, з якими найчастіше звертаються мешканці сіл області до центрів права Рівненського КВУ, а також надані практичні рекомендації щодо дій у різних життєвих ситуаціях.

Для більшої практичної користі книги наприкінці до неї додані зразки процесуальних документів та контактні дані окремих органів влади і місцевого самоврядування.

«У сучасному житті дуже важливо орієнтуватись у тому, яким чином працюють механізми держави, як діяти при потребі реалізації власних прав: куди і за якою процедурою звернутися, що робити при вчиненні окремими посадовими особами чи органами влади перешкод у реалізації прав та інше, – говорить один із співавторів книги, керівник центру права РОГО КВУ Микола Глотов.– Звісно, ця книга не надасть відповідей на всі можливі запитання, які можуть виникати в житті. Однак у цьому виданні в доступній формі викладені правові роз’яснення з питань, з якими найчастіше можуть стикатися мешканці передусім сільської місцевості. Книга безоплатно розповсюджується в центрах правах організації в містах Рівне та Сарни, а також центрах правової інформації та консультації, які нещодавно були створені в п’яти селах Рівненщини: Верба, Майдан, Повча Дубенського, Жовтневе Радивилівського та Пісків Костопільського району».

Видання здійснене з метою поліпшення правової обізнаності громадян і насамперед розраховане на сільських жителів. Однак книга буде корисною і для більш широкого кола читачів. Посібник «Правовий путівник жителів сіл» виданий у рамках реалізації проекту «Сільським громадам – правові можливості» за фінансової підтримки програми «Верховенство права» Міжнародного фонду «Відродження».

Ознайомитися з книгою в електронному форматі можна на сайті організації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.