bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

European Endowment for Democracy: знайомство з Європейським фондом за демократію
01.10.2013

Європейський фонд за демократію (European Endowment for Democracy) запросив журналістів, блогерів, лідерів громадянського суспільства та представників неурядових організацій на зустріч з п. Єжи Помяновським, виконавчим директором ЄФД, яка відбудеться 2 жовтня об 11 годині, в приміщенні книгарні "Є" (вул. Лисенка, 3).



ЄФД розпочав свою роботу в липні 2013 року у Брюсселі, відповідно до рішення Ради ЄС та країн-членів ЄС. Метою Фонду є просування європейських цінностей свободи та демократії у країнах Східного Партнерства. ЄФД допомагатиме громадським організаціям та рухам, незалежним активістам та молодим лідерам, жіночим правозахисним організаціям, незалежним ЗМІ та журналістам.

Під час зустрічі п. Єжи Помяновський ознайомить учасників з процедурою розгляду проектних пропозицій та обговорить з ними пріоритетні напрямки роботи та стратегією ЄФД.

П. Єжи Помяновський обіймав посаду заступника міністра закордонних справ Польщі у 2011-2013 рр., має ранг дипломата. Працював у Міністерстві закордонних справ Польщі з 1991 року, був послом Польської Республіки до Японії (1997-2002), директором департаменту розвитку співпраці та надання технічної допомоги Міністерства (2005-2006). Активний учасник руху демократичної опозиції в Польщі (1980-1989), співзасновник незалежного видавництва «Студентське видавництво SOWA-NZS».

Незабаром чекайте висвітлення цієї зустрічі на порталі ГУРТ. Пропонуйте свої запитання у коментарях до матеріалу, які наші журналісти поставлять організаторам  події!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.