bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Говорити й чути: аудіоблоги – нова можливість для користувачів ГУРТа
18.10.2013

Блог – це можливість висловитися й дізнатися чиюсь думку, саме тому ми їх і ведемо. Але чи справді ми ЧУЄМО автора блогу? Чи справді автор РОЗМОВЛЯЄ зі своєю аудиторією? Насправді ідеться про літери, які заміняють живе спілкування. Це спрацьовує, якщо треба повідомити місце та час проведення заходу. Але коли ми хочемо чогось більшого – переконати, поділитися враженнями, почути думку іншого – ми ж не пишемо смс, ми зустрічаємося або, як мінімум, телефонуємо – чи не так?

Саме таким аналогом живої розмови у інтернет-просторі є аудіоблог. Більшість із нас про нього знає, але не використовує. Причини різні: «нерадійний» голос, «немає нормального диктофона щоб записувати звук», «не вмію монтувати звук», «немає часу на роботу з аудіо»…

Але якщо бажання говорити з аудиторією є – відтепер реалізувати його буде значно простіше. ГУРТ разом з Каналом громадського подкастингу Cpod.Co розпочинає підтримку створення аудіоблогів користувачами порталу. 

Можливість прийти й записати звук (на Студії громадського подкастингу), або вислати записаний звук для монтування, поради щодо придбання диктофона чи мікрофона, або щодо концепції блогу, виготовлення заставок для аудіоблогів, пошук партнерів чи фінансування – усе це відтепер доступно блогерам  порталу ГУРТ.

Для того, щоб отримати необхідну допомогу, потрібно лише написати, чітко сформулювавши потребу, на адресу [email protected], тема листа – gurt audioblog.

Блогери, які захочуть освоїти новий для себе аудіоформат, отримають власну сторінку на сайті Cpod.Co, а також можливість вставити код для прослуховування/скачування аудіо – у своєму блозі на ГУРТі, на сайті або у блозі своєї організації.

У подальших планах – проведення тренінгів з громадського подкастингу та ведення аудіоблогів для користувачів сайту.

Шановні користувачі порталу ГУРТ, просимо підтримати перших аудіоблогерів – відгуками, коментарями та репостами! Адже, як і кожна нова та незвична справа, аудіоблогерство вимагатиме певного часу та зусиль, і тому дуже важливо бачити, що це потрібно, і як сприймається.

Контакти

Коментарі

Максим Пахомов   3836 днів тому   #  

Гарнюча ідея. Дуже живий спосіб передачі

  •   Пiдписатися на новi
іван дереш   3830 днів тому   #  

Підтримую обома руками.Лише не навчився всьому тому що Ви пропонуєте.

  •   Пiдписатися на новi
Станіслав Шумлянський   3830 днів тому   #  

Іване, тут все питання в бажанні й потребі - якщо вони є, то ніяке особливе навчання не потрібне. Ви просто починаєте робити, і в процесі роблення отримуєте досвід та навички

  •   Пiдписатися на новi
Стрипко Катя   3830 днів тому   #  

Супер ідея! Це ж ми можемо своїм волонтерам пересилати інструкції, розказувати що й як робити і це буде важити менше ніж відео, алея краще ніж читання 10 сторінок тексту!
Передам своїм цю ідею

  •   Пiдписатися на новi
Станіслав Шумлянський   3830 днів тому   #  

Отожбо! А можливо, ці інструкції ще хтось почує, і захоче вашим волонтером стати! А ще можна польові нотатки робити, як той чувак у Твін Піксі :-)

  •   Пiдписатися на новi
Станіслав Шумлянський   3830 днів тому   #  

До речі! На наступному тижні буде перший міні-тренінг для гуртівських блогерів, сьогодні-завтра оголошення буде

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.