bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ допоміг сільським громадам згенерувати бізнес-ідеї
05.09.2014

У чотирьох селах Черкаської області 3-4 вересня пройшли збори сільських громад у форматі бізнес-кафе на тему «Які бізнес-ідеї потрібні та можуть бути успішними у нашій громаді?».

Захід відбувся в межах проекту «Розвиток малого підприємництва у сільських громадах України», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду «Монсанто» з червня 2014 року.

Цього разу учасниками проекту стали громади Христинівського району – с. Велика Севастянівка та с. Верхнячка, а також Уманського району – с. Колодисте та с. Городниця.

Мета заходу полягала в тому, щоб згенерувати бізнес-ідеї, які можна ефективно реалізувати в громаді, та визначити потенційних і реальних підприємців, зацікавлених у реалізації цих бізнес-ідей.

«Захід однозначно вдався. А найголовніше те, що мої односельці поставилися до бізнес-кафе серйозно й ми всі зрозуміли, як далі працювати для себе й на благо громади. Щиро вдячні організаторам і сподіваємося на подальшу спільну роботу», – прокоментував збори сільський голова с. Велика Севастянівка Василь Поліщук

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.