bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-20 можливостей для молоді цієї осені
17.09.2015

Щоб розбавити осінні барви новими досягненнями, ГУРТ підготував підбірку найцікавіших можливостей для молоді. Читайте, надихайтеся й покращуйте своє життя та життя своєї громади. 

Стипендії від Британської Ради на вивчення мови для професіоналів культури

До участі у відкритому конкурсі на здобуття стипендії запрошуються професіонали, які останні три роки працюють в українській культурній сфері, володіють англійською мовою на середньому рівні (В1-В2) та яким ці знання необхідні для професійного розвитку.

Тривалість: 1 рік

Дедлайн: 11 жовтня 2015 року

Детальніше – тут.

Конкурс від Фонду ім. Рози Люксембург у 2016 році

Фонд підтримує просвітницькі, навчальні та дослідницькі проекти, що реалізуються в Україні і скеровані за розвиток плюралізму та діалогу, зокрема, за такими орієнтовними тематичними напрямками. Подавати заявки можуть зареєстровані українські ГО, також у партнерстві з організаціями чи окремими діячами й діячками з інших країн.

Дедлайн: 16 жовтня 2015 року

Детальніше: [email protected]

Можливість для обдарованої молоді з малозабезпечених сімей з усієї України

Конкурс проводиться серед старшокласників та студентів першого курсу денної форми навчання. Стипендії призначаються студентам, незалежно від місця проживання, після зарахування їх у вищий навчальний заклад IV рівня акредитації всіх спеціальностей денної бюджетної форми навчання, які мають досягнення в навчанні, суспільно-корисній, волонтерській роботі та спорті. Стипендія фонду «Майбутня Волинь-Україна» виплачується в сумі від 1000 гривень винятково на банківську картку щомісячно протягом 1 курсу навчання.

Дедлайн: 30 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Стипендії Чівнінг для громадян України у 2016-2017 навчальному році

Програма Чівнінґ – це глобальна стипендіальна програма уряду Великої Британії, заснована в 1983 році з метою надати можливість отримати освіту у вищих навчальних закладах Британії – переважно на річних магістерських програмах – фахівцям, які мають потенціал стати майбутніми лідерами, управлінцями та тими, хто формують суспільну думку.

Дедлайн: 3 листопада 2015 року

Детальніше тут.  

Young Explorers: Конкурс грантів від National Geografic

Участь у конкурсі грантів «Молоді дослідники» для проведення досліджень, експедицій та інших проектів можуть взяти молоді люди у віці від 18 до 25 років. Розмір гранту (від 2000 до 5000 доларів) залежить від значущості проекту. Кандидатам також рекомендується шукати додаткові джерела фінансування. Їх наявність не обов'язкова, але буде плюсом при розгляді вашої заявки.

Детальніше – тут.

Міжнародний конкурс на краще коротке оповідання «Zeitglas-2015»

Організатори конкурсу пропонують учасникам висвітлити проблеми сьогодення та ознайомити читачів із найкращими зразками нинішньої художньої літератури, котра не знає кордонів та утисків цензорів.
Умови конкурсу: мова оповідання – українська або російська, обсяг – до 16000 знаків, тематика – сучасність.

Дедлайн: 30 листопада 2015 року

Детальніше – тут.

Конкурс стартапів Vernadsky Challenge

Найперспективніші ідеї отримають інвестиції, професійну експертизу і доступ до інноваційної науково-технічної бази Noosphere Ventures в еквіваленті 1 мільйон гривень.

Дедлайн: 1 березня 2016 року

Детальніше – тут.

Другий набір в проект «99.7»

Проект 99.7 – це безкоштовна освітня програма про створення стартапів для студентів 3-5 курсів, яка розроблена бізнес-акселератором GrowthUP в рамках комплексу заходів щодо підтримки та розвитку галузі технологічного бізнесу України. Протягом п'яти тижнів студенти дізнаються, як ідентифікувати ідею, знайти робочу бізнес-модель, створити прототип, підготувати презентацію проекту і представляти перелічене вище слухачам. Ці навички допоможуть учасникам програми на будь-який з стадій стартапу.

Тривалість: 5 тижнів

Дедлайн – 18 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Startup School University Edition

Startup School University Edition – безкоштовний startup-курс для майбутніх підприємців! Найкращі експерти, найуспішніші ментори-підприємці, щотижня нові практичні знання. Серед лекторів: Тарас Кицмей (Soft Serve), Максим Лисак (Startup Depot), Юрій Рифяк (You Team).

Тривалість: 8 тижнів

Дедлайн: 22 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Школа Українського Підприємництва приймає заявки на участь у другій програмі

Розпочато прийом заявок на участь у другій програмі Школи Українського Підприємництва, інтенсивної навчально-практичної програми для тих, хто починає власну справу або розвиває і вдосконалює свій бізнес.

Дедлайн: 1 жовтня 2015 року

Детальніше – тут.  

Програма в Берліні для держслужбовців Ukraine Strategic Communications Workshop

Програма передбачає проведення тренінгів для 20 українських державних службовців загальнодержавного та регіонального рівнів, в компетенції яких перебуває реалізація динамічних інформаційних кампаній. Програма буде спрямована на розвиток стратегічних комунікаційних навичок державних службовців із засобами масової інформації та широкою громадськістю, а також навичок боротьби з негативними інформаційними кампаніями.

Тривалість: з 22 по 28 листопада 2015 р. у м. Берлін

Дедлайн: 18 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Семінар в Берліні, Варшаві та Львові «Долаючи кордони»

Семінар «Долаючи кордони» створений разом та для молоді з Німеччини, Польщі та України задля об’єднання людей поза кордонами, подолання стереотипів і зміни перспектив під час транснаціональної подорожі поїздом з Берліну через Варшаву до Львова.

Тривалість: 10 днів

Дедлайн: 20 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Новий набір на програму «Територія розвитку»

Основна мета програми – знайти і підтримати ініціативи людей, які привертають членів своїх громад до вирішення нагальних місцевих проблем. Підтримати тих, хто має сміливість і бажання придумувати і втілювати в життя свої ідеї, ініціативи, проекти.

Тривалість: 4 дні

Дедлайн: 20 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Безкоштовне навчання в ІТ-академії SoftServe

Найбільша українська ІТ-компанія SoftServe оголошує набір студентів в ІТ-академію на безкоштовне навчання за напрямом UI.

Детальніше – тут.

Sarajevo Youth Summit

Проходитиме у Сараєво, Боснія і Герцеговина. Організатори покривають усі витрати. Учасники: студенти або недавні випускники соціальних наук, громадські активісти, члени молодіжних політичних партій, захисники прав людини.

Тривалість: 14-16 жовтня

Дедлайн: 20 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Стажування для журналістів у США

Міжнародний центр для журналістів запрошує студентів-журналістів пройти стажування у Фонді Скріппса-Говарда у Вашингтоні. Учасники програми писатимуть матеріали для сайту Фонду та висвітлювати події у столиці США. Організатори покривають витрати на переліт, житло, медичне страхування, а також виплачують добові на харчування.

Тривалість: січень-квітень 2016 року

Дедлайн: 25 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Стажування у Європейському соціально-економічному комітеті

Двічі на рік Європейський соціально-економічний комітет пропонує випускникам університетів взяти участь у програмах стажування. Протягом цього періоду стажери працюватимуть в офісі комітету в Брюсселі, зможуть дізнатися про роль комітету, його діяльність і здобути професійний досвід в одному із підрозділів.

Тривалість: 5 місяців

Дедлайн: 30 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Стипендії Фонду Роберта Боша

Королівський інститут міжнародних відносин у Великобританії, відомий як Chatham House, спільно з Фондом Роберта Боша запрошує взяти участь у стипендіальній програмі, ціль якої – дати можливість молодим науковцям покращити свої знання у сфері пострадянської політики і налагодити зв’язки в академічних колах Великобританії, Німеччини і ЄС в цілому.

Тривалість: 9 місяців

Дедлайн: 28 вересня 2015 року

Детальніше – тут.

Стипендіальна програма імені Вудро Вілсона

Міжнародний науковий центр імені Відро Вілсона запрошує науковців, практиків, журналістів, публічних інтелектуалів взяти участь у конкурсі стипендій. Протягом цього часу учасники програми працюватимуть над дослідженнями, які допомагають розумінню важливих політичних процесів сучасності як на національному, так і міжнародному рівні.

Тривалість: 9 місяців

Дедлайн: 1 жовтня 2015 року

Детальніше – тут.

Стипендіальна програма Інституту Редкліффа

Інститут передових досліджень імені Редкліффа Гарвардського університету запрошує митців, журналістів, науковців до участі у стипендіальній програмі. Стипендії надаються на проведення досліджень або реалізацію проекту в галузі мистецтва, гуманітарних, соціальних, природничих і технічних наук. Учасники програми отримають для роботи офіс або студію та доступ до ресурсів бібліотеки Гарварду.

Тривалість: 1 семестр чи 1 рік (залежно від спеціалізації)

Дедлайн: 24 вересня та 15 жовтня (залежно від спеціалізації)

 

Детальніше – тут

Підготувала Надія Богатир 

Контакти

Коментарі

Полякова Катерина   3124 дні тому   #  

У вас надзвичайно корисні подібні підбірки. Робіть їх частіше! Завжди знаходиш щось для себе.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.