bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-8 можливостей волонтерства в Україні та за кордоном
20.06.2016

Цього літа молодь має можливість долучитися до розвитку громадянського суспільства під час волонтерських таборів у різних куточках України та інших країнах. Крім того, уже сьогодні можна оформити свої плани щодо пізнання інших культур та отримання досвіду, долучившись до кількох ЄВС-проектів. Добірка ГУРТа відкриває для вас цікаві можливості волонтерства.

Help and Travel (південь України)

1 автобус, 7 днів у 6 селищах й містечках Південної України і 25 веселих та відкритих молодих людей, безліч екологічних та культурних проектів, неймовірних вражень і нових друзів, співи-танці-жарти-ігри. Триразове харчування здоровими й різноманітними українськими стравами, ночівля в спальниках у місцевих школах і будинках культури. Купа приємних сюрпризів, шквали натхнення й маленькі дива людської доброти та єдності на додачу.

Дедлайн – 24 червня 2016 року.

Дізнатися більше.

The Live it Lisbon (Португалія)

Волонтерська програма «The Live it Lisbon» у Португалії пропонує зробити внесок у розвиток лісабонської громади і познайомитися з людьми з усього світу. Програма охоплює два періоди -  13 - 24 липня 2016 року і 22 серпня - 2 вересня 2016 року. Подорожуючи ви матимете нагоду допомогти громадам у місті, відвідати курси португальської мови, дізнатися більше про культуру Португалії та навіть обмінятися кулінарним досвідом з представниками інших країн.

Дізнатися більше.

Волонтерський табір «Будуємо Україну разом»

«Будуємо Україну разом» - це всеукраїнський волонтерський табір, який має на меті зробити українську молодь мобільною та об’єднати її навколо принципів взаємодопомоги і відповідальності. Табір є чудовою можливістю для кожної молодої людини: подорожувати та пізнавати Україну; знайомитися і спілкуватися з людьми з різних куточків Батьківщини та світу, тим самим руйнуючи стереотипи про захід і схід; допомагати тим, хто цього потребує та брати участь у створенні ефективних місцевих громад; весело, корисно та активно відпочивати.

Дізнатися більше.

Міжкрайовий табір «Життя в Пласті» (Карпати)

8-20 серпня 2016 року у ПТМ Сокіл, Карпати, у осіб, які не є членами української скаутської організації Пласт, є нагода долучитися до їхньої діяльності під час міжкрайового табору. Пласт має на меті сприяти всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує молодь на свідомих, відповідальних і повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільноти, провідників суспільства.

Дізнатися більше.

Волонтерський табір «Ready, Set, Go!» (Запорізька область)

Якщо літній період з 3 по 13 липня ви хочете провести час із користю для себе та інших, отримати нові знання і навички, познайомитися з цікавими людьми, жити в наметах, проводити час на свіжому повітрі, а ввечері збиратися біля вогнища в дружній компанії, то вас зацікавить табір «Ready, Set, Go!». Місце проведення:  Історико-туристичний комплекс «Етно Село», с. Геленджик, Вільнянський район, Запорізька область, Україна. Кожен день табору буде складатися з трьох частин: Розвиваючі тренінги;  Волонтерські заходи (створення арт-об'єктів або соціальна допомога); Розважальна вечірня програма, посиденьки біля багаття, пісні, танці, квести та інші приємності).

Дізнатися більше.

Волонтерський проект на тему глобалізації та storytelling (Латвія)

Семінар для 24 молодих людей з Європи, під час якого будуть застосовуватись методи неформальної освіти, рольові ігри, обговорення в малих групах та пленарних, мозковий штурм, дискусії та інших. Основна тема заходу – Change must go on!, де учасники познайомляться детальніше з тематикою глобалізації, storytelling та міжкультурного розвитку.

Час та місце проведення: 10 вересня – 18 вересня 2016, Режекне (Латвія)

Дедлайн – 27 червня 2016 року.

Дізнатися більше.

Волонтерство у сфері культури (Молдова)

Творче об'єднання молодих художників, музикантів та інших креативних людей Art-Labyrinth запрошує долучитися до розвитку культури. Волонтери братимуть участь у підготовці мистецького семінару (пошук в Інтернеті нових тем і методів, підготовка матеріалів тощо); проведенні заходів на свіжому повітрі; розробці та розповсюдженні  інформаційних листівок;  поширенні інформації про семінар у соцмережах; організації фестивалю (підготовка запрошень, спілкування з  художниками, реєстрації учасників, підготовка остаточних звітів); редагуванні веб-сайту та форуму.

Дедлайн – 28 червня 2016 року.

Дізнатися більше.

Довгострокове EVS волонтерство (Польща)

Польська громадська організація POLITES Association шукає 17 волонтерів з 11 різних країн для EVS проекту у Щецині. Проект стартує в серпні 2016 року і завершується у липні 2017. Мета проекту - розвиток ключових компетенцій і отримання професійного досвіду під час EVS волонтерства. Учасники проекту працюватимуть з дітьми, молоддю та місцевим населенням. Також у вас буде чудовий шанс представити себе, свою країну і культуру. Під час підготовчого періоду у серпні ви будете брати участь в різних семінарах і заходах, підготовлених членами нашої Асоціації.

Дедлайн -1 липня 2016 року.

Дізнатися більше. 

Контакти

Коментарі

Денис Андрущенко   2854 дні тому   #  

На сторінках Help and Travel у Фейсбуку та Контакті доступні анкети на ще два літніх тури ;)

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   2853 дні тому   #  

Дякуємо, Денисе :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.