bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВАЖЛИВО! Парламент відтермінував дедлайн перереєстрації ознаки неприбутковості на півроку
21.12.2016

21 грудня 2016 року Верховна Рада України відтермінувала дедлайн перереєстрації ознаки неприбутковості на півроку.

Парламент ухвалив законопроект №5368, яким в тому числі відтерміновано кінцеву дату, до якої громадські та благодійні організації мають внести зміни до своїх статутів, щоб зберегти ознаку неприбутковості.

Новий дедлайн - 1 липня 2017 року. До цього часу неприбуткові організації мають привести свої статути у відповідність до Податкового кодексу, зокрема включити в них норми про нерозподіл прибутків між засновниками та передачу майна у випадку ліквідації.

Детальніше читайте в матеріалах спецпроекту «Встигни у новий Реєстр НПО», ініційованого Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Проекту USAID «Громадяни в дії» Українського незалежного центру політичних досліджень:  

Спецпроект «Встигни у новий Реєстр НПО» ініційований Ресурсним центром ГУРТ за підтримки проекту USAID «Громадяни в дії». Ми закликаємо представників українських НПО пропонувати блогозаписи, історії успіху чи «репресій», що розповідають про Ваш шлях потрапляння до нового Реєстру, активно коментувати матеріали спецпроекту, долучатися до обговорень та, за потреби, висловлюватися щодо спільних дій для захисту прав українських НПО.

Контакти

  • УНЦПД
  • Гаряча лінія з реєстрації організацій громадянського суспільства
  • [email protected]
  • +38044 227 54 20; 063 234 74 40
  • http://www.ucipr.org.ua/
  • https://www.facebook.com/citizensinactionUA

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.