bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурси, гранти, освіта - добірка від ГУРТа
23.05.2017

Ресурсний центр ГУРТ пропонує ознайомитися з актуальними пропозиціями від міжнародних та українських організацій, які пропонують ВПО та іншим постраждалим у конфлікті на сході нашої держави шляхи самовдосконалення.

1. ГО «Справа Кольпінга в Україні» в рамках проекту з підтримки внутрішньо переміщених осіб в Закарпатській області організовує чотириденний тренінг із заснування власної справи. Курси проводитиме висококваліфікований тренер, який навчить основам організації бізнесу (як формувати власний бізнес, складати успішний бізнес-план) та буде здійснювати супровід протягом реалізації бізнес-плану. Дедлайн - 26 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. ГО «Людина в біді» надає допомогу людям, які знаходяться у найбільш скрутному фінансовому становищі. Цей проект створений з метою підтримки людей, які втратили у результаті конфлікту на сході України свої звичайні джерела коштів для життя: працю, малий бізнес, хобі, яке приносило постійний дохід. Підтримка направлена на відновлення таких джерел. Дедлайн - 31 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Благодійна організація «Благодійний Фонд «Право на Захист» запрошує взяти участь у тендері на зйомку документального фільму про біженців та шукачів притулку. Проект здійснюється за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина. Дедлайн - 31 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Також організація «Право на Захист» запрошує до участі у тендері на зйомку соціального ролика про біженців та шукачів притулку.  Проект здійснюється за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина. Дедлайн - 31 травня 2017 року. 

Детальніше – тут.

5. Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО» продовжує набір бажаючих жінок з числа ВПО на безкоштовне навчання з англійської мови. Навчання проводиться в «Інтеграційному центрі для ВПО та місцевої громади». 

Детальніше – тут.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.