bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українські НПО можуть позмагатися в сторітеллінгу та виграти $10,000
05.09.2017

TechSoup – за майбутнє, в якому неприбуткові організації мають усі необхідні для якісних змін технології. Але вкрай важливо, аби ОГС мали змогу розповідати про себе та ділитися історіями про те, який вплив на суспільство має їхня робота та як вони змінюють життя на краще. Уміння розповідати історії дозволяє організаціям ефективніше залучати кошти та відстоювати власні інтереси.

Протягом семи років TechSoup організовує кампанії зі сторітеллінгу – Storymakers, орієнтовані на цифрові медіа. Мета цієї діяльності – навчати НПО створювати відеоролики та робити цікаві фотографії, в яких розкриватимуться історії організацій. Цьогоріч до кампанії Storymakers 2017 можуть долучатись і українські неприбуткові організації.

Для того щоб озброїти активістів необхідними для створення відеоконтенту навичками, у рамках кампанії планується багато заходів – вебінари, відеозустрічі, онлайн-тренінги. І найголовніша подія – конкурс з призом у 10 000 доларів США!

Конкурс відкритий для молодих і досвідчених організацій. Запрошуються неприбуткові організації, бібліотеки, благодійні фонди. Для участі у конкурсі можна пропонувати відео з каналу YouTube або фотографії з мережі Instagram, де використовується Ваша рідна мова. Гарні історії долають мовні бар'єри.

Конкурс Storymakers 2017 стартує 5 вересня і триватиме до 31 жовтня 2017 року. Переможців буде оголошено 15 листопада 2017 року після двох тижнів експертного голосування.

Яскраві історії привернуть увагу громадськості до Вашої організації, що дасть можливість ефективніше залучати кошти та партнерів!

З роботами минулих років можна ознайомитися нижче.

Зареєструватися для участі та дізнатися більше про Storymakers 2017 можна за посиланням.

Довідково

Ресурсний центр ГУРТ у партнерстві з TechSoup з 2016 року реалізує Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна). Завдяки цій програмі вітчизняні НПО можуть отримати програмне забезпечення та інші пожертвування від провідних світових донорів на пільгових умовах. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.