bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук майбутнього національної мережі ОГС України: напрацювання учасників конференції
01.02.2018

Шановні колеги, до вашої уваги - напрацювання учасників Конференції «Пошук майбутнього Національної мережі ОГС України», що відбулася впродовж 30 листопада – 2 грудня 2017 р. 

Конференція об’єднала лідерів впливових організацій громадянського суспільства України та представників національних і міжнародних донорських організацій, які розробляли моделі співпраці організацій громадянського суспільства України та визначали пріоритети Національної мережі ОГС України на 2018-2020 рр.

Напрацювання учасників це не лише візуальне нагадування про ідеї та плани дій безпосередніх учасників, але й орієнтир для обговорення, заснування та подальшого розвитку мережі ОГС в Україні.

Результати конференції стануть важливим кроком до створення Національної мережі ОГС України, що в довгостроковій перспективі дозволить українському громадянському суспільству стати паритетним учасником діалогу з органами центральної та місцевої влади, а також національними та міжнародними донорськими організаціями. Тому запрошуємо для ознайомлення та подальшого обговорення.

У напрацюваннях ви можете переглянути почергово всі кроки, що були здійснені протягом трьох днів. А фотографії візуалізують процес творення майбутнього Національної мережі ОГС України!

Конференція організована Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з Київським офісом Інституту Кеннана, мережею ОГС Естонії (NENO) та Українським Католицьким Університетом за фінансової підтримки Швеції та Міністерства закордонних справ Естонії. 

Контакти

Коментарі

Андрій Скакодуб   1981 день тому   #  

Минулого року був аналогічний захід. Опрацьований був чіткий алгоритм, що і як робити. Пів сотні НГО були готоі до реалізації створення громадської платформи НГО. І тут такий саме захід. Що це як не профанація??? Хочееться кричати... Андрій Скакодуб ( м. Ладижин).

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.