bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ відкриває Telegram-канал
14.03.2018

Друзі, привіт!

У нас новина для вас - відтепер ми є і в Телеграмі. Підписуйтеся на наш канал t.me/rcgurt і отримуйте актуальні новини громадського сектору. Підбірки грантів, вакансій, можливостей для молоді, стажування, стипендії, конкурси, тренінги, пошук партнерства, новини громадських організацій, статті, блоги та багато іншого – на порталі Ресурсного центру ГУРТ.

Нагадуємо, що ми є також у Facebook і Twitter. Підписуйтеся на наші сторінки та Telegram-канал і будьте в курсі новин громадського сектору!

Також ми хочемо сказати, що для нас важлива якість того, що ми робимо. Ми хочемо бути корисними для вас і дуже засмучуємося, коли нам не все вдається. Можливо, ви помітили, що у нас існують певні технічні негаразди. Деякий функціонал на нашому порталі працює не так, як потрібно, а інколи користувачі стикаються з окремими технічними проблемами. Звичайно, усі питання користувачів оперативно вирішують наші контент-менеджери, до яких ви можете звернутися, написавши на Фейсбук-сторінку ГУРТа або на пошту info@gurt.org.ua. Але «гасити пожежі» - це не найкращий вибір, і ми намагаємося вирішити комплексні технічні негаразди, щоби забезпечити комфортну роботу всім нам. Проте, як виявилося, це питання не вирішується швидко. Так, легко відкрити сторінку у Фейсбуці чи простенький сайт. Але ми хотіли би зберегти весь функціонал порталу, базу та корисні матеріали, які створювалися протягом багатьох років. Комахи народжуються і живуть декілька тижнів, а слоненя чекає своєї появи на світ від 20 до 22 місяців. Тому ми перепрошуємо за тимчасові незручності і обіцяємо зробити все, що від нас залежить, для налагодження ефективної роботи порталу. Дуже дякуємо за розуміння і за те, що ви залишаєтеся з нами. Гуртуймося!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.