bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Zoom для неприбуткових організацій: заощаджуйте кошти та працюйте безпечно, стабільно й ефективно
01.12.2023

Вже не один рік Zoom утримує лідерські позиції в сфері сучасних засобів відеозв’язку, пропонуючи просту та надійну хмарну платформу. Особливою популярністю Zoom користується з початку пандемії коронавірусу, а зараз зберігає актуальність через війну в Україні, коли більшість організацій працюють дистанційно всередині країни, а іноді й з різних країн світу.  

Переваги Zoom полягають в забезпеченні стабільного зв’язку, навіть за умов досить «слабкого» інтернету, та відсутності високих вимог до оперативної пам’яті ПК. 

Програма знижок Zoom від TechSoup надає кваліфікованим неприбутковим організаціям і публічним бібліотекам програмне забезпечення для проведення відеоконференцій, онлайн зустрічей та вебінарів. Ви можете використовувати продукти Zoom для спілкування з колегами, партнерами, донорами, волонтерами та бенефіціарами на зустрічах і вебінарах. Zoom One працює на мобільних і локальних пристроях, а також у спеціально обладнаних конференц-залах. 

Сплативиши збір за оброблення замовлення, НУО України отримують доступ до 50-відсоткової знижки на річну підписку з можливістю отримання річної підписки Zoom One Pro plan (до 9 ліцензій) або Zoom One Business plan (від 10 до 99 ліцензій), Zoom Webinars та Large Meetings. 

 

Якщо ваша організація обере Zoom, ви зможете: 

•  Проводити зустрічі та спілкуватися з колегами, волонтерами та бенефіціарами без обмежень у часі.

•  Створювати високоякісий відео- та аудіоконтент, зокрема транслювати відео з роздільною здатністю до 720p. 

•  Поширювати екран: будь-який учасник може поділитися екраном із групою. Організатор може дозволити кільком учасникам ділитися своїми екранами одночасно. Ви також можете коментувати спільні екрани. 

•  Записувати зустрічі в форматах MP4 (відео), M4A (аудіо) і текстовому (чат). Можна зберігати записи локально або, якщо місткість запису більше 5 ГБ, за додаткову плату в Zoom Cloud. 

•  Використовувати мобільні пристрої для того, щоб планувати, починати зустрічі, приєднуватися, коментувати та ділитися екранами. 

•  Планувати роботу з Outlook і Chrome: за допомогою безкоштовних плагінів ви можете планувати зустрічі безпосередньо з календаря Outlook або календаря Google. 

•  Використовувати інтерактивні дошки: можна ділитися або створювати інтерактивні дошки в реальному часі під час зустрічей. Ви також можете отримати доступ до дошок у будь-який час поза нарадами. 

Зверніть увагу, що користувачі Zoom мають доступ до онлайн центру підтримки в режимі 24/7/365. Підтримка через електронну пошту, телефон та чат також доступна в залежності від плану підписки. 

Приєднуйтеся до мільйонів користувачів Zoom у світі та працюйте безпечно, стабільно та ефективно! 

***

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 3 мільйони доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення задовольняє усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДАБЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників! 

________________________________________________________________________

Приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах:  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.