bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Основи фандрайзингу, або секрети пошуку ресурсів» у Черкасах
16.01.2012

Запрошуємо представників громадських організацій, ініціативних груп та навчальних закладів до участі у тренінгу «Основи фандрайзингу, або секрети пошуку ресурсів», який відбудеться 24-25 лютого 2012 року у м. Черкаси (місце проведення наразі уточнюється).

Під час тренінгу учасники дізнаються загальну філософію фандрайзингу, види та способи пошуку ресурсів. Зможуть поспілкуватися із представниками організацій, які мають досвід у залученні ресурсів із різних джерел: бізнесу, державних та міжнародних фондів, громади тощо. Окрім цього учасники отримають роздаткові матеріали, які в майбутньому допоможуть планувати та успішно реалізовувати власні фандрайзингові акції.

Під час тренінгу буде презентовано робочі групи Корпусу Миру США в Україні, співпраця із якими може стати одним із ефективних способів залучення ресурсів. Участь у тренінгу є безкоштовною. Витрати на проживання і харчування учасників покриватиметься організаторами, транспортні витрати складатимуть власний внесок учасників.

Учасники будуть відібрані згідно заповнених он-лайн анкет та повідомлені про результати відбору до 20 лютого 2012 р. Анкети потрібно заповнити до 15 лютого 2012 р.

Організатором тренінгу є Черкаська ГО «Вільний простір», у співпраці з волонтерами Корпусу Миру США в Україні.

Контакти

  • Світлана Собова
  • Вільний простір
  • [email protected]
  • 0 (471) 56 41 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.