bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерньюз-Україна запрошує на навчання з мультимедіа та монетизації
05.02.2013

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки проекту «У-Медіа» запрошують представників локальних онлайн-ресурсів взяти участь в проекті “Мультимедіа та монетизація для онлайн-медіа” задля покращення навичок роботи з мультимедіа та планування бізнес-підходів до роботи ресурсів.

Проект передбачає дві інтенсивні тренінгові сесії загалом для 10 редакцій (20 осіб), відібраних на основі конкурсу. Представники кожної з редакцій відвідають два модулі навчань. Перший відбудеться 19-20 лютого в Києві. 

До участі в тренінгу запрошуються представники онлайн-ресурсів, інформаційних сайтів, блогових платформ, які ставлять за мету підвищити якість контенту та рівень монетизації свого ресурсу.  Під час навчання учасники дізнаються про підходи щодо роботи сучасних онлайн-видань та консультації щодо інструментів, стратегій та способів підвищення якості і прибутковості ресурсів.

Тренери першої сесії (19-20 лютого 2013 р.):

Ленур Юнусов – журналіст, радник з питань медіа в АР Крим програми «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз.

Павло Білоусов  –  керівник онлайн-ресурсів «Алушта live» та «Алушта онлайн»,  керівник Інтернет-проекту «УкрЯма».

Хто може взяти участь?

Заявки на участь у тренінгу можуть подавати представники онлайн-видань та ресурсів, які відповідають за контент та просування сайту (головні редактори, журналісти, PR-менеджери, маркетологи, контент-менеджери). Кожна редакція повинна бути представлена двома представниками. Усього на конкурсній основі буде відібрано 10 редакцій регіональних чи національних ресурсів, представники яких прослухають два модулі навчання.

Умови участі

Для участі в конкурсі необхідно до 12 лютого (20.00) заповнити онлайн-анкету http://bit.ly/MM_reg. Участь безкоштовна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням (кава-паузи та обіди), відшкодовують учасникам з-поза меж Києва вартість проїзду та забезпечують проживання на період навчання.

Контакти

Юлія Бабко, координатор програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна»: 

jbabko@ internews.ua

Тренінг “Мультимедіа та монетизація для онлайн-медіа” проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз за фінансової підтримки АМР США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.