bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний обмін із подолання гендерних стереотипів
17.09.2013

Секретаріат Українського молодіжного форуму спільно з Національною радою молодіжних організацій Грузії оголошує відбір учасників в молодіжний обмін проекту «Гендерні неприємності?! – Як подолати гендерні стереотипи», що відбудеться в рамках програми «Молодь в дії» Європейської комісії.

Молодіжний обмін відбудеться з 1 по 9 жовтня 2013 року в Бакуріані (Грузія). В обміні візьмуть участь молоді люди з Грузії, України, Азербайджану, Болгарії, Польщі, Великої Британії. Робоча мова – англійська.

Для участі в обміні запрошуються молоді люди віком від 18 до 25 років. Для участі в проекті достатньо мати початковий рівень англійської мови або вищий.

Організатори забезпечують проживання, харчування та на 70% відшкодовують вартість проїзду від місця проживання до місця проведення обміну. Внесок за участь у проекті – 20 євро.

Для розгляду заявки на участь у молодіжному обміні необхідно до 24.00 19 вересня надіслати заповнену аплікаційну форму на електронну адресу [email protected] з темою “gender trouble”. Про результати відбору буде повідомлено 20 вересня 2013 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.