bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський подкастинг: перші кроки (міні-тренінг для блогерів ГУРТа)
28.10.2013

Що додає звук до вашого блогу? Навіщо потрібне аудіо, якщо ви вже публікуєте тексти, картинки й навіть відео? Яким має бути аудіоблог або подкаст-проект громадської тематики, щоб зацікавити аудиторію? Як записувати звук та як його поєднувати з текстом та фото, де публікувати?

Про це можна буде дізнатися на міні-тренінгу, організованому спеціально для блогерів та волонтерів порталу ГУРТ.

Захід проходитиме у п'ятницю, 1 листопада, з 11.00 до 13.00 (місце проведення буде вказано після реєстрації).

Кількість місць обмежена, тому, в першу чергу, будуть зареєстровані ті, хто відреагує на це оголошення оперативно. Прохання повідомити про ваше бажання взяти участь до 18.00, 29 вересня (вівторок).

Захід проходитиме у форматі запитань-відповідей. 

Мета міні-тренінгу - не просто дати нові знання чи розповісти щось цікаве, а допомогти запустити нові аудіо-блоги та подкаст-журнали тим, хто ЗБИРАЄТЬСЯ ЇХ РОБИТИ.

Якщо маєте такий намір, який досі не могли втілити через брак технічних навичок, або часу, або відсутність уявлення, як можна оганізувати роботу - ласкаво просимо!

Про своє бажання взяти участь просимо повідомити листом за адресою [email protected] (кількома реченнями вкажіть, чому саме хочете взяти участь).

Тренінг проводить Студія громадського подкастингу, яка з 2009 року працює над тим, щоб в Україні з'являлося все більше громадської інформації в аудіо-форматі, і щоб громадський аудіо-контент був якомога цікавішим та різноманітнішим.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.