bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект “Жінки у владу” запрошує до участі!
17.01.2014

     Проект “Жінки у владу” реалізовується спільно із Українським Жіночим Фондом та Західноукраїнським центром “Жіночі перспективи”, за підтримки Львівської міської ради. Ми прагнемо формувати свідому політичну еліту - молодих жінок-політиків. Надамо необхідні знання шляхом реалізації лідерських якостей в умовах сучасного політичного життя України.

     За допомогою проекту “Жінки у владу” ви, прослухаєте лекції від жінок-депутаток на теми: “Жінка політик: виклик чи необхідність”, “Жінка в політиці чи політика у жінці” та інші. Відвідаєте цікаві тренінги відомих громадських діячів львова. Матимете змогу простажуватись у Львівській міській раді та реалізувати власний соціальний проект за підтримки Українського Жіночого Фонду, ЛМР та проекту “Жінки у владу”.

     Для участі у проекті “Жінки у владу” необхідно до 31 січні 2014 року надіслати на адресу організаторів shegda@meta.ua анкету (аплікаційна форма додається) із спозначкою у темі листа “Жінки у владу”.

     До  проекту запрошуються дівчата віком від 20 до 25 років. Участь є безкоштовною. Кількість учасниць обмежена - 25 осіб.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.