bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари “Діяльність ЗМІ під час виборів-2014”
08.04.2014

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) проведе у квітні серію безкоштовних інформаційно-консультаційних семінарів «Діяльність ЗМІ під час виборів-2014».

Заходи відбудуться у Одесі, Луганську, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, Івано-Франківську, Львові, Луцьку та Києві.

У програмі семінарів буде висвітлено вимоги нового законодавства про вибори, питання взаємодії між ЗМІ та іншими учасниками виборчого процесу під час виборів у 2014 році.

Зокрема, будуть розглянуті питання ролі ЗМІ у реалізації громадянами права на свідомий та поінформований вибір, обговорено питання передвиборної агітації, взаємодії ЗМІ із учасниками виборчого процесу (кандидатами та політичними партіями, громадськими організаціями та активістами, виборцями та виборчими комісіями).

До участі в семінарах запрошуються керівники ЗМІ, працівники відділів новин, рекламних відділів, представники виборчих штабів, громадські активісти тощо.

Викладачі: Ольга Большакова юрист, керівник Центру адвокації та лобіювання Незалежної асоціації телерадіомовників  та Тетяна Фоміна юрист, керівник Правового центру Незалежної асоціації телерадіомовників.

Найближчий семінар відбудеться 11 квітня у Одесі, за адресою: готель  «Чорне море - Рішельєвська», вул. Рішельєвська, 59.  Тривалість: з 10.00 до 18.00 год.

Участь семінарах є безкоштовною, також організатори забезпечують харчування.

Реєстрація учасників до 10 квітня 2014 (17.00) за телефоном +380 44 254 55 56 або електронною поштою [email protected] (у темі листа вкажіть «Семінар «ЗМІ під час виборів»). Просимо надати дані (ім’я, посаду, назву компанії, телефон та імейл) особи, яка буде учасником тренінгу.

Попередня реєстрація є обов’язковою.


Семінар відбувається за підтримки The National Endowment for Democracy (NED).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.