bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання для майбутніх державних службовців та політичних радників
08.07.2014

Дата навчання: 27 - 31 жовтня 2014
Останній день подачі заявки: 25 серпня 2014
Місце навчання: Сандо, Швеція

27 - 31 жовтня 2014 українські державні службовці та політичні радники мають можливість пройти безкоштовне навчання в Академії Фольке Бернадотт у шведському місті Сандо.

Інтенсивна програма навчання спрямована на молодих фахівців з країн Східного партнерства (Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України), які бажають покращити знання у розробці зовнішньої політики.

Протягом трьох днів студенти отримають практичні навички, які необхідні при формуванні та реалізації зовнішньої політики. Навчальний курс дозволить зрозуміти роль і завдання радників із зовнішньої політики, а саме якими аналітичними інструментами необхідно володіти, які методики проведення консультацій треба знати, як писати промови, вести переговори і управляти зв’язками  з громадськістю.

Хто може подаватися?

Фахівці в області політології віком до 30 років, які працюють радниками чи помічниками у міністерствах, Адміністрації Президента чи парламенті у країнах Східного партнерства. Курс відкритий тільки для аплікантів з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України.

Організатор:  ОБСЄ / Бюро з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ), Академія імені Фольке Бернадотт разом з Школою державної політики Центрально-Європейського Університету.

Вартість навчання: 

Для відібраних учасників організатори надають стипендію, яка покриває вартість курсу, проживання, харчування і витрати на авіаквитки.

Умови участі:

Для участі необхідно заповнити онлайн-заявку та надіслати разом з резюме до 25 серпня 2014 року. Курс проходитиме виключно англійською мовою. Онлайн-заявка тут.

Додаткова інформація про навчання.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.