bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для екоактивістів «Генерація-Е» у Чернівцях
14.07.2014

Ми прагнемо, щоб мальовничий буковинський край мав більш потужні осередки захисників довкілля, екологічних активістів, які володіють знаннями про зміни клімату і особливості адаптації до них.

 Мета туру - допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи на місцях, залучити й активізувати зусилля молоді для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, попередження подальших змін клімату. Саме тому УМКА проводить освітній кліматичний тур «Генерація Е» у різних містах України, впевнено стверджуючи про великий потенціал учасників. Програма кожного навчального заходу адаптується з урахуванням екологічної ситуації регіону, відповідно до рівня підготовки, запитів і потреб учасників на основі попереднього опитування і досвіду проведених тренінгів. Основні блоки: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для попередження й адаптації, прикладні аспекти енергоефективності, робота над проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності. Орієнтовна кількість учасників –  до 20 осіб.

 Четвертий тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е» відбудеться за грантової підтримки Національного екологічного центру України.

 Відбір здійснюється на основі анкетування.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у тренінгу заповнити анкету до 15 липня 2014 (включно): 

 Детальну інформацію ми традиційно надамо учасникам  після завершення обробки анкет під час формування групи.

«Генерація Е» розвиває екологічних активістів у сучасному, позитивному, драйвовому форматі – заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті!

До зустрічі у Чернівцях!

Контакти

  • Ольга Мончак
  • голова Української молодіжної кліматичної асоціації e-mail: [email protected]
  • тел 096 111 25 44 Тетяна Демидко
  • координатор проекту в Чернівцях 067 176 89 56 e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.