bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «Адвокаційні кампанії: як досягти системних змін»
22.09.2014

Український форум благодійників в рамках просвітницької програми «На вчись!» запрошує на майстер-клас «Адвокаційні кампанії: як досягти системних змін».

Благодійні організації відрізняються від державних інституцій більшою гнучкістю та можливістю адаптації та апробації інноваційних методик в сферах своєї діяльності. Наприклад, саме напрацювання благодійних фондів стали свого часу основою для розвитку системи прийомного виховання в Україні. В той же час розробка прогресивних методик та наявність якісних результатов автоматично не призводять до втілення системних змін та запровадження нових політик. Задля досягнення довготривалих цілей та впровадження реформ благодійним організаціям та фондам часто потрібно проводити роботу, спрямовану на зміну законодавства, практик його застосування або відстоювати інтереси вразливих груп, чинячи тиск на законодавців і чиновників.

Мета заходу: показати можливості та перспективи використання адвокаційних кампаній задля впровадження системних змін / реформ у різних сферах діяльності благодійних організацій.  

Основні питання, що будуть висвітлені під час заходу:  

1. Для чого займатися адвокацією: які передумови для проведення адвокаційної кампанії?

2. Адвокація як модель взаємин з державою:мета та інструменти адвокаційної кампанії. Як вибудувати стратегію адвокаційної кампанії?

3. «Мішені» адвокаційних кампаній:як правильно визначити точки впливу?

4. Проведення публічних акцій: що не працює та чому?  Які успішні кейси варто взяти на озброєння?

Учасники заходу:

захід буде корисним для представників (керівники, менеджери, координатори проектів/програм) членів Українського форуму благодійників, інших благодійних фондів та організацій, приватних благодійників та всіх, хто піклується про запровадження системних змін. 

Експерт - Дмитро Шерембей, голова БФ «Пацієнти України». Понад 10 років тому приєднався до процесу формування мережі людей, що живуть із ВІЛ/СНІД в Україні. Як волонтер працював з групою самодопомоги. Засновник та керівник першого відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» – Черніговського відділення. Працював директором департаменту комунікації, політики та адвокації   ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ». Робота з пацієнтами підштовхнула його на створення організації, яка б захищала права та представляла інтереси всіх пацієнтів. UCAB став спеціалізованим об’єднання пацієнтів для лобіювання своїх інтересів перед фармацевтичними компаніями та державою. Є національним тренером та коучем з питань адвокації, зміцнення потенціалу спільноти, організаційного менеджменту, співпраці з засобами масової інформації.

Термін проведення: 25 вересня 2014 року з 10.00 до 14.00

Місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам додатково.

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 18:00 24 вересня 2014 року на електронну адресу [email protected].

Контакти

  • +38 044 425 92 94
  •  http://www.ufb.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.