bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ шукає учасниць тренінгів із підприємництва
19.08.2015

Ресурсний центр ГУРТ запрошує жінок, що проживають в Київській області, до участі в тренінговій програмі «Розпочни свій бізнес», яка впроваджується за підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги.

ДЕ?

м. Київ

КОЛИ?

  • 24-26 вересня 2015 р.
  • 1-3 жовтня 2015 р.

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

  • ініціативні громадянки, які планують розпочати підприємницьку діяльність;
  • підприємниці, які щойно започаткували власний бізнес.

Під час тренінгу учасниці зможуть здобути необхідні для започаткування і розвитку власної справи знання та навички. Триденна навчальна програма буде присвячена розробці бізнес- та маркетингового планів, особливостям роботи з персоналом, пошуку джерел стартового капіталу, фінансовому плануванню.

Тренінг проводитиметься досвідченими тренерами, сертифікованими Міжнародною організацією праці.

Увага! Учасниці тренінгу будуть запрошені до участі в конкурсі бізнес-планів. Переможниці конкурсу отримають субсидії на започаткування або розвиток власного бізнесу.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Для участі у тренінгу заповніть ОНЛАЙН-АНКЕТУ до 14 вересня 2015 року.

Учасниці, які пройдуть відбір, отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.

Увага! Транспортні витрати не відшкодовуються.

Історії успіху учасниць проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні 2014-2015», що впроваджувався Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги, читайте на порталі ГУРТ:

Довідково

Тренінгова програма «Розпочни свій бізнес» впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги у межах проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні».

Мета проекту: допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями.

Більше про проекти з розвитку підприємництва дивіться на GURT.ORG.UA/BIZ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.