bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар: лучан вчитимуть енергозбереженню
17.09.2015

Як зберегти тепло, розібратися у постійних змінах тарифів, зменшити витрати на комунальні послуги й оцінити усі переваги «зеленого тарифу»? 

Відповіді на ці й ряд суміжних питань можна буде отримати 21 вересня на безкоштовному семінарі-практикумі «Сонце не виставляє рахунки!».

Захід спрямований на проведення інформаційно-просвітницьких робіт серед населення, а також популяризацію використання альтернативних джерел енергії, які уже довгі роки користуються чималою популярністю серед країн Америки та Європи.

Організаторами семінару виступає ВОГО «Фундація розвитку громад», за підтримки ВОУНБ ім. Олени Пчілки, «Української софтверної компанії», та «Setech».

«З першого вересня було збільшено витрати на електроенергію, зарплати залишаються на тому ж рівні. Тож зараз особливо гостро постало питання економії. Людей потрібно навчити берегти тепло, не витрачати зайву воду, в решті решт оцінити переваги використання альтернативних джерел енергії. Надіємося, що захід виправдає усі очікування й дасть можливість застосовувати набуті знання на практиці», – розповідає керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

Захід проходитиме 21 вересня о 11:00 за адресою вул. Шопена 11, 2 поверх (ВОУНБ ім. Олени Пчілки). Вхід вільний.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.