bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний 4-денний тренінг для блогерів і журналістів у Києві
26.10.2015

Громадська організація «Кримська діаспора» в межах проекту «Примирення в українському суспільстві: від енергії протесту до енергії творення» оголошує про набір на конкурсній основі слухачів, блогерів і журналістів, які пишуть про ВПО.

Ми чекаємо на учасників з 5 областей: Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, і підконтрольних української влади частин Луганської та Донецької. За результатами конкурсу для навчання будуть відібрані 25 осіб.

Програму тренінгу розраховано на 4 дні, проводиться захід на території Простору переселенців #IDP_HUB в м.Києві. Тренніг складається з лекції, майстер-класів від професіоналів - психологів, редакторів та журналістів провідних ЗМІ України, а також блогерів із середовища переселенців з окупованих територій Криму і сходу України. Крім того заплановано екскурсії по ньюз-румам телеканалів та інтернет-змі та творчі зустрічі з активістами блогосфери України.

Тренінги пройдуть з 15 по 18 листопада.

Усі витрати стосовно приїзду та проживання учасників у Києві оплачує організатор.

Кількість місць обмежено.

Участь тільки через реєстрацію за онлайн формою.

Про результати конкурсу буде оголошено не пізніше 5 листопада.

Додаткова інформація за телефонами:

0(67) 67 67 850
0(50) 99 59 253

Проект “Примирення в українському суспільстві: від енергії протесту до енергії творення”, виконується Консорціумом із удосконалення менеджмент-навчання в Україні (CEUME), Інформаційно-дослідницьким центром “Інтеграція та розвиток”, Конгресом національних громад в Україні та ГО “Кримська діаспора” при фінансової підтримки Уряду Великобританії. 

Контакти

  • Громадська організація «Кримська діаспора»
  • (067) 67 67 850 та (050) 99 59 253
  • http://crimea-diaspora.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.