bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів «В гостях у казки-3: інформація із соцмереж під мікроскопом»
24.11.2015

Донецька громадська організація «Альянс» продовжує цикл заходів присвячених висвітленню теми  внутрішньо переміщених осіб зі Сходу України та запрошує на тренінг «В гостях у казки-3: інформація із соцмереж під мікроскопом, або чому факт-чекінг став ознакою професійної спроможності» в рамках проекту «Інформаційно - просвітницька кампанія захисту прав внутрішніх переселенців зі Сходу України» за підтримки Генерального консульства Федеративної республіки Німеччини в м. Донецьк, розташованого у м. Дніпропетровськ.

Теми для обговорення:

  • Природа фейків. Соціальні мережі як основні канали розповсюдження недостовірної інформації. Методи та технології.
  • Як не стати жертвою інформаційної війни: засоби розпізнавання мережевих вкидань і спростування хибної інформації.
  • Фейкомети: ознаки ресурсів, що розповсюджують хибну інформацію.
  • Міфи, що стають правдою: як соціальні мережі спотворили образ ВПЛ.
  • Факт-чекінг у соцмережах і журналістика розслідувань: чи є зв’язок?

Захід відбудеться 11-13 грудня 2015 в м. Краматорськ. До участі у тренінгу буде запрошено 20 осіб з Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької областей та м. Києва.

При повній участі у тренінгу учасники забезпечуються: проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами, компенсація квитків буде проходити тільки за наявністю оригіналів в обидві боки.

В разі зацікавленості просимо вас заповнити анкету за посиланням http://goo.gl/forms/PvDD9FODrJ до 18:00 6 грудня 2015 р. Якщо Ваша участь буде підтверджена організаторами тренінгу, Вас буде повідомлено про місце і час початку заходу 7 грудня 2015 р. електронною поштою або по телефону.                                       

Тренінг проводиться за підтримки Генерального консульства Федеративної республіки Німеччини в м. Донецьк, розташованого у м. Дніпропетровськ в рамках проекту «Інформаційна кампанія захисту прав внутрішніх переселенців зі Східної України» 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.