bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вільний простір «Третє місце» презентує серію безкоштовних семінарів та тренінгів
04.12.2015

Участь у будь-якому заході є безкоштовна, однак від учасників вітається внесення благодійних пожертв за користування вільним простором.

Таким чином можна дізнатися про секрети ведення бізнесу, вивчити іноземну, дізнатися про перспективи та доцільність використання альтернативних джерел енергії й одночасно зробити свій чималий внесок у змінення суспільства.

Справа у тому, що кошти, виручені в результаті реалізації проекту «Вільний простір» спрямовуються на забезпечення потреб важкохворих дітей, дітей-сиріт та волинських бійців у зоні АТО. Таким чином можна не просто випити чашку ароматної кави, почитати книгу й весело провести час із друзями, а й зробити добру справу та врятувати чиєсь життя.

Наразі заплановані наступні заходи:

  • з 4 по 10 грудня – Марафон написання листів в підтримку прав захисту людей;
  • 8 грудня – практичний семінар «Інституційна підтримка експортерів, стандарти та вимоги, електронні ресурси для експорту на європейські та міжнародні ринки». Захід проводиться за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні з метою допомоги українським підприємствам у адаптації та інтернаціоналізації власного бізнесу.
  • 10 грудня – семінар «Сонце не виставляє нам рахунки, або енергія нізвідки».

Добрі справи потрібно творити спільними зусиллями, тож слідкуйте за переліком запланованих заходів, який постійно оновлюється!  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.