bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Залучення ресурсів для розвитку громад» (Чернівецька обл.)
16.08.2016

2- 4 вересня 2016 р. у с. Червона Діброва (Чернівецька область) відбудеться табір-тренінг «Залучення ресурсів для розвитку громад». 

Мета тренінгу - навчити учасників розуміти потреби громади, визначати різні шляхи вирішення локальних проблем, перетворювати ідеї в проекти та залучати різні джерела для фінансування потреб громади. По завершенню тренінга учасники отримають сертифікати та можливість участі в програмі мікрогрантів.


До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, активні та ініціативні мешканці Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей. Пріоритет буде надано представникам об’єднаних територіальних громад або таких, що перебувають на етапі об’єднання.

Зацікавлених учасників просимо заповнити заявку на участь в таборі до 23.08.2016. Результати відбору будуть повідомлені електронною поштою не пізніше 27 серпня 2016 року.

Додаткову інформацію щодо тренінгу та логістики можна отримати:

Тетяна Лебухорська, [email protected], тел. 050 132 03 62
Жанна Олійник, [email protected], тел. 050 26 00 193

Участь в тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують навчальні матеріали, 3-разове харчування, проживання в наметах, робочу та творчу атмосферу.

Організатори НЕ покривають транспортні витрати. Тренінг проходитиме у вигляді наметового табору, тож учасники повинні самостійно забезпечити мінімальний набір посуду (тарілка, ложка, вилка, чашка) та спорядження (спальний мішок, карімат).

Організатор табору: Буковинська агенція регіонального розвитку (www.bard.cv.ua).

Табір проводиться в рамках проекту “Сталий розвиток громади” за підтримки Британської ради в Україні та Карпатського фонду Україна та Карпатської надації Словаччина у рамках Програми «Дійсно разом 2.0», що фінансується Словацькою державною Програмою допомоги з розвитку– SlovakAid.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.