bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Лідери східного партнерства для змін» для представників НУО
15.09.2016

Український інститут міжнародної політики запрошує представників НУО взяти участь в регіональних семінарах «Лідери Східного партнерства для змін». Семінари відбудуться 3-5 жовтня в Одесі та 6-8 жовтня у Києві.

На третій семінар в Одесі 3-5 жовтня запрошуємо представників громадських організацій Одеської, Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей,

На четвертий семінар 6-8 жовтня 2016 року у Києві – представників громадських організацій Київської, Чернігівської, Житомирської та Вінницької областей.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу.

Просимо Вас надіслати резюме та есе до вівторка, 20 вересня 2016 року за адресою [email protected]. У назві листа прохання зазначати дату семінара, на який Ви подаєтесь.

Пропоновані теми для ессе (будь ласка, обмежуйте розмір есе до 1 сторінки):

  • Припустимо, що ЄС хотів би зробити пропозицію Україні для прийому сирійських біженців в обмін на зміцнення прикордонного контролю ЄС і/ або більшу суму грошей і/ або прискорення реалізації ЄПС, якою могла/ або повинна бути реакція країни?
  • Що могла би зробити Україна для прискорення програм Східного партнерства?

У червні 2016 року Український інститут міжнародної політики (УІМП) за підтримки Фонду ім. Конрада Аденауера розпочав проект для представників політичних партій та громадських лідерів з 3-х країн Східного партнерства (Україна, Грузія і Молдова).

Метою даного проекту є сприяння політичної модернізації країн Східного партнерства шляхом навчання та розширення можливостей нового покоління орієнтованих на реформи політичних і громадянських лідерів.

Проект складаєтся з 2-х єтапів:

  • 6 регіональних семінарів для молодих представників політичних партій та активістів по всій території України за участю представників Грузії та Молдови;
  • Проведення Міжнародного регіонального форуму молодих представників політичних партій та активісті “Лідери Східного партнерства для змін” в Києві восени 2016 року.

УІМП готує відкриті і цікаві заходи для обміну досвідом і взаємного співробітництва у рамках проведення семінарів та Форуму, тому ми високо цінуємо Вашу активну участь і залученість. Також на дані заходи запрошено представників політичних партій та НПО із Грузії та Молдови.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.