bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Активні громадяни» (Полтава)
16.01.2017

ГО «Культурний діалог» з локальними партнерами ГО «Спілка жінок Полтавщини» та «Регіональним фондом підтримки підприємництва по Полтавській області» долучаються до загальноукраїнського марафону тренінгів Британської Ради «Активні громадяни». Дедлайн - 18 січня 2017 р.

20-22 січня 2017 року ми приєднаємося до марафону у Полтаві!

Основна ідея: провести одночасно локальні тренінги по всій країні, залучити до цього якомога більше учасників та ініціювати нову хвилю проектів соціальної дії.

Сертифіковані фасилітаторки Британської Ради в Україні Elena Nesterova (ГО Культурний діалог), Марина Орлова (ГО Культурний діалог) та Софія Якименко (ГО Спілка жінок Полтавщини) запрошують реєструватися активних громадян Полтавщини на тренінг за посиланням, щоб:

- сформувати та розвинути особисті якості, необхідні для продуктивних громадських змін,
- дізнатися про можливості міжкультурного діалогу і соціального розвитку, ознайомитися з прикладом ефективно організованої програми «Миротворення в Україні: роль жінок», за підтримки уряду Великої Британії,
- отримати ефективні практичні інструменти для роботи з громадою,
- навчитися писати власні проекти локальної соціальної дії,
- отримати можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів до Британської ради у рамках програми «Активні громадяни» Британської Ради та 15 000 грн. на втілення свого проекту соціальної дії,
- отримати сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради.

Анкети приймаються до 18:00 години 18 січня 2017 року. Участь у тренінгу безкоштовна. Кількість учасників обмежена. Обов’язкова присутність на всіх сесіях тренінгу.
Час проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Місце проведення: Grass Coworking – простір для роботи і творчості (вул. В’ячеслава Чорновола, 12, місто Полтава). 
Проведення тренінгу у просторі Grass Coworking стало можливим завдяки налагодженій співпраці Nina Kuzmenko, директорки Регіонального фонду підтримки підприємництва по Полтавській області та приватного підприємця Віктора Коров’яка який використовує підприємницький підхід для забезпечення соціально значимої діяльності.

* Програма Британської Ради для молоді Active Citizens Ukraine у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.