bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Змішане навчання з інтерактивними книжками LanguaBooks™UA» (Київ)
13.03.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів англійської мови на безкоштовний семінар «Змішане навчання з інтерактивними книжками LanguaBooks™UA».

Мова заходу - англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: Вівторок, 14 березня, 16:00-17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

ПРЕЗЕНТЕР: Ева Павленко, керівник проектів у компанії LanguaMetrics, викладач англійської мови.

ОПИС ЗАХОДУ: Зараз усі говорять про змішане навчання (BlendedLearning). Що означає ця навчальна модель і чому вона набирає все більше популярності? Які переваги змішаного навчання? Змішаний навчальний курс передбачає, що студенти відвідують заняття, що проводяться  викладачем в традиційному класному середовищі, а також самостійно виконують онлайн-компоненти курсу за межами класної кімнати (http://edglossary.org/blended-learning~~HEAD=pobj).

На цьому семінарі ми розглянемо цей формат і продемонструємо, як використання інтерактивних онлайн книг LanguaBooks ™ UA може стати ефективним електронним компонентом  вашого успішного курсу змішаного навчання.

Ми також ознайомимось з LanguaCards, які є цікавим способом поєднання традиційного та електронного навчання. Ми обговоримо друковані та онлайн книги як поєднання ефективних підходів для реалізації змішаного навчання. А також продемонструємо нашу колекцію LanguaPhonics, яка незабаром стане доступна в друкованій та онлайн версії.

Наостанок, ми розглянемо нове завдання з розповідання історій в рамках LanguaBooks ™ і обговоримо, як це завдання може бути використане у змішаному навчанні.

!!! Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Детальна інформація: https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.