bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги у рамках проекту «Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді в нові громади»
24.03.2017

ГО «Молодіжна Альтернатива» оголошує набір учасників на тренінги у рамках проекту «Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді в нові громади». Дедлайн - 30 березня 2017 р.

Якщо Ви молоді, являєтеся переселенцями і шукаєте відповіді на запитання: як знайти роботу в приймаючих громадах? Як розпочати власну справу? Хочете розібратися в механізмах взаємодії із владою, дізнатися як молоді з числа ВПО зорганізуватись і реалізовувати власні поректи, то запрошуємо на наш тренінг.

До участі у тренінгах запрошується молодь, яка проживає на території Східного регіону, а саме у містах Дніпро, Краматорськ, Маріуполь та молодь з числа ВПО, яка проживає в м. Києві. Тривалість тренінгів - 2 дні. Організатори забезпечують учасників харчуванням, але не покривають витрат на проїзд та проживання.

Дводенні тренінги відбудуться наступним чином:

1-2 квітня 2017 - Дніпро

8-9 квітня 2017 - Краматорськ

22-23 квітня2017 -  Київ

6-7 травня 2017 -  Маріуполь

В Україні існує нагальна необхідність інтеграції молоді з числа внутрішньо переміщених осіб у життя приймаючих громад та нової місцевості для подальшого комфортного проживання. Отже, метою даного проекту є інтеграція і підвищення спроможності внутрішньо переміщених осіб на місцевому рівні в Україні, підвищення обізнаності про те, як вирішувати соціально-економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в межах приймаючих громад.

Цілі навчальних заходів -  надати учасникам знання та навички з питань:

  • Як успішно знайти роботу в приймаючих громадах – пошук роботи, навики самопрезентації та підготовки документів для отримання роботи
  • Як розпочати власну справу, написати бізнес-план, PR власної продукції
  • Історії успіху від ВПО
  • Вирішення соціальних та інших проблем, механізми взаємодії із владою, самоорганізація молоді з числа ВПО, правила відкриття ГО.

Якщо у Вас є потреба у розвитку, у здобутті нових знайомств, знань та навичок, Ви хочете спробувати себе у бізнесі, активній громадській роботі - ми із задоволенням запрошуємо Вас взяти участь у проекті «Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді у нові громади» та заповнити google форму (https://goo.gl/forms/uTkUA5XgrO6EEUm93)

Дедлайн заповнення форми 30 березня 2017 

За детальною інформацією звертатися:  Кудіна Людмила: [email protected], тел. (097) 280 8488

Захід організований в межах реалізації гранту, що наданий Проектом Ради Європи “Посилення захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні” .

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.