bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні семінари з методики викладання англійської мови
12.04.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, студентів і всіх охочих на безкоштовні науково-практичні семінари з методики викладання англійської мови з американською викладачкою Сенекою Раян.

Учасники семінарів отримають сертифікати в кінці курсу!

Мова заходів – англійська.

ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ: Пятниця, 14 і 21 квітня, 16:00-17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Семінари та вебінари відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Григорія Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

ПРЕЗЕНТЕР: Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

РОЗКЛАД НА КВІТЕНЬ:

— П’ятниця, 14 квітня, 16:00-17:30 «8 чудових вправ на аудіювання при викладанні англійської мови як другої іноземної»

Використання музики й аудіоматеріалів при викладанні англійської мови є захопливим способом мотивувати студентів вивчати англійську мову. Динамічні й автентичні, вони можуть стати чудовою альтернативою  підручнику. Приєднуйтесь до семінару, де ми розглянемо вісім творчих вправ на аудіювання, які можна виконувати з учнями та студентами будь-якого рівня.

— П’ятниця, 21 квітня, 16:00-17:30 «Оцінювання знань студентів: дослідження стратегій»

Оцінювання знань студентів може впливати на результати навчання або позитивно, або негативно. Залежно від наших методів оцінювання, студенти можуть значно поліпшити, або ж погіршити результати навчання. На цьому семінарі ми обговоримо деякі питання, пов’язані із загальними методами оцінювання і розглянемо альтернативні варіанти, які можуть допомогти студентам і викладачам в оцінюванні успішності й підвищенню мотивації до поліпшення результатів навчання.

- Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]

- Детальна інформація: https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.