bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінок та літніх людей з числа ВПО навчать розвитку громад
15.05.2017

ГО «Ліга жінок-виборців» запрошує жінок та літніх людей з числа ВПО до участі у «Школі лідерства», яка відбудеться протягом 3-х днів наприкінці травня у місті Кремінна (Луганська область). Дедлайн - 21 травня 2017 р. 

Теми, що розглядатимуться під час “Школи лідерства” - Розвиток громад – виявлення потреб та проблем громади, проектний менеджмент – теорія та практика, реалізація соціальних та правозахисних проектів в громаді, основи лідерства та ефективна командна комунікація, публічні виступи. Співпраця з аудиторією. Ефективні форми зв’язків з громадськістю PR.

Для участі у “Школі лідерства” необхідно надіслати мотиваційний лист з контактною інформацією на електрону адресу – [email protected] до 21 травня. Програма заходу буде надіслана всім зареєстрованим учасникам до 22 травня.

Витрати на проїзд та проживання відшкодовуються організаторами, також учасників “Школи лідерства”  буде забезпечено харчуванням протягом заходу.

Захід буде організовано в рамках реалізації гранту, що наданий Проектом Ради Європи “Посилення захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні”.

Слідкуйте за новинами ГО “Ліга жінок-виборців” в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/lwv.ngo

https://vk.com/luganskregion

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.