bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня франкомовна школа – інтенсивний мовний курс
25.05.2017

З 3 по 15 липня 2017 року Український католицький університет організовує четверту Літню франкомовну школу. Дедлайн - 10 червня 2017 р.

Школа проходитиме на базі відпочинкового комплексу у с. Орявчик, мальовничому куточку українських Карпат. Український католицький університет організовує трансфер з м. Львова до місця проведення школи і в зворотному напрямку (2 та 16 липня відповідно).

Метою Літньої франкомовної школи є вдосконалення знань її учасників з французької мови, а також створення франкомовного середовища, де єдиною та обов`язковою мовою спілкування є французька. Викладачами школи є носії мови з країн Європи та Північної Америки. Завдяки цьому школа є також місцем зустрічі культур.

До участі у школі запрошуються студенти, учні старших класів середніх шкіл, гімназій та ліцеїв та інші особи, охочі до вивчення французької мови.

Після завершення навчання учасники школи отримують сертифікат про проходження інтенсивного курсу практики французької мови.

Заняття відбуваються у малих групах (до 10 осіб) відповідно до рівня.

Для запису на школу необхідно заповнити Анкету учасника (https://goo.gl/uEEO3E) та пройти тестування (дистанційно) на визначення рівня знань задля подальшого розподілу на групи.

Кінцевий термін подання анкет:   10 червня 2017 року

Учасники покривають організаційні витрати, витрати на харчування та проживання.

Детальніше про школу за посиланням http://fl.ucu.edu.ua/fl/index.php/une-universite-dete-de-francais-57.html.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.