bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа «EcoSchool – 2017: Sustainable development»
09.06.2017

З 27 червня по 1 липня на базі Одеського державного екологічного університету проходитиме літня школа «EcoSchool – 2017: Sustainable development». Дедлайн - 21 червня 2017 р.

Організатори: Одеський державний екологічний університет (ОДЕКУ)  в партнерстві з Міжнародною Асоціацією «Євростратегія». 

Захід буде проведено за підтримки та участі глобальної міжнародної ініціативи дитячого фонду ООН ЮНИСЕФ  – U-Report.

Концепція сталого розвитку, яка була встановлена Комісією ООН – задовольняти сучасні потреби людства, не ставлячи під загрозу здатність задовольняти інтереси майбутніх поколінь. На сьогоднішній день людство споживає у рази більше, ніж насправді потребує. Крім того, діяльність людини направлена на задоволення сьогоднішніх потреб людини, без урахування реалій завтрашнього дня.

Основні цілі «EcoSchool 2017 – Sustainable development»:

- Надання необхідних унікальних екологічних знань учням, які дозволять їм втілювати екологічні ініціативи, розробляти екологічні проекти та наукові роботи;

- Всебічний розвиток екологічних активістів, починаючи від екологізації мислення та закінчуючи розвитком особистості, а саме: основні аспекти здорового та екологічного  харчування, правильного підходу до спортивної та оздоровчої діяльності тощо.

- Виховання впевнених у собі та ґрунтовно підготовлених екологічних активістів, здатних правильно сприймати, аналізувати та реалізовувати екологічну інформацію;

- Формування екологічної свідомості та популяризація Концепції сталого розвитку серед учнівської молоді.

В Екошколі братимуть участь 35 учнів-активістів 8-10 класів, які зацікавлені в створенні бачення сталого розвитку України та готові навчатися бути екологічно свідомими. В програмі – цікаві лекції, майстер-класи та тренінги, інтерактивні заняття та творча робота розрахунок власного еко-сліду, тощо. З цього року окремим компонентом школи додається спортивний напрямок для учасників. Діти будуть навчатися як буди здоровими, активними та одержать відповіді на важливі запитання:

- Як бачить світ здорова людина? Про що вона думає?

- Що ми їмо і як це впливає на наше самопочуття та настрій?

- Чому ми любимо спорт?

- Як правильно тренуватись і правильно відпочивати?

- Як отримати корисні спортивні звички за 6 днів і чому вони змінять нас назавжди?

Завершиться школа екскурсією до Білгород-Дністровської фортеці. Така програма дозволить дітям навчитися розуміти природу та правильно взаємодіяти з нею, ґрунтовно оцінити наслідки нераціонального використання природних ресурсів, їх обмеженість на сьогодні та їх  вичерпність на завтра.

Понад 20 лекторів та спікерів, 4-и дні цікавої творчої роботи, 35 учасників, спортивні тренування та змагання, купа подарунків та призів - все це «EcoSchool 2017 – Sustainable development».

 Зареєструватися можна за посиланням: АНКЕТА

Дедлайн21.06.2017

 У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся:

+38(099) 653-28-53, +38(068) 692-12-26, [email protected], Ангеліна Докус.

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах: 

https://www.facebook.com/eurostrategy/ 

https://www.facebook.com/UkrEcoYoung/

https://www.facebook.com/ecoschool.od/

 Кожен з нас має свою роль. Маленькі дії, зроблені разом, можуть призвести до реальних позитивних змін!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.