bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар для НУО, які працюють для розвитку громад (Львів)
21.06.2017

ГО «Центр громадської адвокатури» запрошує зголошуватися представників ГО, які прагнуть зміцнити організаційний розвиток своєї організації! Дедлайн - 7 липня 2017 р.

Захід проводитиметься у Львові 27-28 липня 2017 року.

Цільова аудиторія:  представники громадських неурядових організацій, які  займаються оргрозвитком своїх  НУО (однак відчувають брак компетенцій у запропонованих темах семінару), або мають стійку мотивацію розпочати роботу із розвитком своєї організації. Перевага надаватиметься представникам організацій, які працюють із розвитком громад у своєму регіоні.

Тематика заходу стосуватиметься стратегічного планування, добрих практик управління та документування політик організації.  Основні питання, які розглядатимуться: 

  • Що таке організаційний розвиток та чому він потрібний сьогодні НУО, які працюють із розвитком громад ? Чи можемо ми допомогти іншим, навчити інших, якщо наша НУО не має спроможностей для сталого, послідовного, надійного виконання власної місії та завдань?
  • Що таке стратегія? Для чого вона потрібна НУО? Які основи стратегічного планування? Як  розробити та впровадити стратегію?
  • Яким вимогам законодавства має сьогодні відповідати громадська неурядова організація, як привести у відповідність свої документи та статус? Як впорядкувати структуру органів управління та якими є добрі практики управління НУО?
  •  Які політики можуть бути розроблені та впроваджуватись для організаційного розвитку? Де взяти ресурси для цієї роботи?

Навчальні сесії проводитимуть тренери: щодо стратегічного планування - Андрій Круп’як (www.facebook.com/akrupyak/); щодо правового статусу та документування політик – Тетяна Яцків, координаторка програми правової допомоги НУО, ГО «Центр громадської адвокатури» (http://www.lawngo.net).

Учасникам забезпечується проживання та харчування на період проведення семінару.  Витрати на проїзд відшкодовують організатори у межах вартості потягу купе (не вище 2 класу Інтерсіті). Відшкодування транспортних витрат відбувається за наявності квитків в обидві сторони проїзду.

Відбір до участі у семінарі здійснюватиметься на конкурсній основі. Для оголошення потрібно заповнити анкету за посиланням  та надіслати її не пізніше 7 липня 2017 р.

Контактна інформація щодо заходу: Ярослав Хауляк, 0969572585, 0992750240, [email protected].

Захід проводить ГО «Центр громадської адвокатури» у рамках проекту  «Підтримка зусиль НУО з розвитку громад» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

  • http://cga.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.