bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Організаційно-правові та психологічні аспекти роботи з населенням»
21.06.2017

26 червня 2017 р. у м. Синельникове відбудеться семінар для співробітників органів державної влади та місцевого самоврядування, соціальних служб і неурядових організаційна тему «Організаційно-правові та психологічні аспекти роботи з населенням, яке постраждало внаслідок конфлікту на Сході України».

 У рамках семінару буде також розглянуто питання «Проблема диференційного діагнозу в розладах, пов’язаних зі стресом та реферування клієнтів».

 Захід відбудеться у приміщенні Управління соціального захисту населення Синельниківської РДА за адресою вул. Покровська, 3а. Початок о 9-00 годині.

 Також, в приміщенні Громадської організації “Ветеранів АТО і учасників бойових дій Синельниківщини” за адресою вул. Петровського, 35, фахівці громадської організації «Правозахисна Група «Січ» надаватимуть консультації з соціально-правових питань ветеранам та учасникам АТО, а також членам їх родин. Початок о 9-00 годині.

 Участь у заходах безкоштовна, вхід вільний без попередньої реєстрації. Компенсації проїзду для іногородніх не передбачено.

 Матеріал опублікований у рамках проекту «Правова підтримка ветеранів та учасників антитерористичної операції і членам їх сімей в Дніпропетровській області», що  впроваджується  Громадською організацією «Правозахисна Група «Січ» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • ГО «Правозахисна Група «Січ»
  • [email protected]
  • (056)7673987; 095 90 333 61; 068 762 000 9

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.